Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

FOTO. Lucrări în bătaie de joc. Cine a recepționat asemenea lucrare

Multe dintre investițiile efectuate în această perioadă în municipiul Satu Mare au fost lucrări în bătaie de joc. Unul dintre cele mai elocvente exemple sunt și băncuțele de pe lângă trotuarul de pe Drmul Careiului, ce leagă cartierul Micro 16 de zona Auchan-Praktiker.

Așa cum se poate observa din fotografiile trimise de un cititor PortalSM, aceste băncuțe se află cu aproape un jumătate de metru mai jos decât trotuarul în sine.

”Cum poți să stai pe bancă să te relaxezi, când aceasta este cu mult mai jos decât trotuarul. Cine a recepționat asemenea bătaie de joc? Ce au de spus factorii de răspundere din Primăriei? Ce răspuns au cei de la Urbanism al acestui oraș care, pentru unii, e bătaie de joc. Până când?”, se întreabă sătmăreanul care ne-a trimis aceste fotografii.

Poate primim și ceva răspunsuri din partea Primăriei Satu Mare cu privire la acest aspect.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

15 comentarii

  1. ion de la raion Răspunde

    doamna papici e de vina cind era viceprimara

  2. Să vezi și .....să crezi Răspunde

    Și pe Careiului în urmă cu ceva timp cand s-au montat bancile,
    trotuarul era mai sus decât banca, dar nu a deranjat pe nimeni,
    și iată au trecut niște ani.

  3. koika doki Răspunde

    Mulțumiri fostului primar dar și incompetenților de la primărie. Probabil o să spună cei care au recepționat că intenționat s-au făcut așa pentru pensionari. Să aibă unde să-și odihnească picioarele. Dar acum la modul serios lucrarea asta este demnă de Benny Hill.

  4. Gabriel Răspunde

    Sa te odihnești cu picioarele în sus ca în filmele western cu cowboy. Pensionarilor le vom spune cowboyu ori șerifi !?!? Râdem și glumim dar: “ACESTE ASPECTE NEGATIVE CA PE LÂNGĂ ALTELE, ESTE UN CAZ PENAL SI CEI IN DREPT TREBUIE URGENT SA SE SESIZEZE SI SA INCEAPA ANCHETA SI FATA DE ALTE ASPECTE NEGATIVE EXISTENTE!!!! ” Până când vor mai fi tolerate astfel de lucruri, ne facem de tot râsul și ne mai miram că Satu Mare este peste tot primul loc de la coadă.

  5. Gabriel Răspunde

    Iar noi nu vom mai spune că ne așezăm pe banca ci în “TRANȘEE !!!”

  6. Mirel Răspunde

    Bravo Portalsm.ro. Sunteti singurii care aveti curaj sa luati atitudine impotriva firmei Tehnic Asist. Pana cand aceasta firma isi va bate joc de satmareni ?

  7. Gabor Răspunde

    Bravo Portalsm.ro, felicitări cu nota 10********

  8. Adi Răspunde

    PortalSM iar dezinformezi doar ca sa atragi cititori!
    Lucrarea nu e finalizata si nici receptionata!
    Vor fi montate banci si cosuri de de gunoi noi,iar cele care raman vor fi aduse la un nivel de confort inclusiv spatiile verzi. cum nu ai observat s-au montat stalpi de iluminat de la Auchan la iesire,urmeaza sa se schimbe toate corpurile de iluminat de la Burdea pana la iesire pe LED.Lucrurile astea se fac treptat,nu poti face tot odata!Dar cum toti stim politica fotbal si drumuri , ne dam cu parerea fara sa stim despre ce e vb in ecuatie(sau poate stiti si vreti doar sa denigrati).De aia merge tara in directia in care merge…pretentii fara numar dar actiune zero!

    • Unu' Răspunde

      Și când cristoșii mamii voastre vreți să terminați?!?
      Încet trece vara, vine luna August și nu va fi suficient că vin oșenii acasă, veți începe și voi să “lucrați”!
      Ș-apoi iar vă veți opri, că vremea nu e prielnică …
      Sau veți turna asfalt pe ploaie în bățtoace …
      Drumari jegoși!

      • Ati Răspunde

        In loc sa injuri aiurea mai bine ai face ceva constructiv.
        Tu ai impresia ca cineva face proiecte in asa fel incat atunci cand vin osenii acasa intra toata lumea in stand-by??Fii serios…
        Lucrarile astea au un termen de executie si un grafic….totul se face etapizat….e devreme sa spui ca nu e in regula atat timp cat astia nu s-au atins de banci.Oricum nu poti sa ii obligi sa iti puna tie banca atunci cand vrea PortalSM….daca la expirarea termenului,chiar in ultima zi bancile sunt puse unde si cum trebuie,asta e…e perfect…

  9. Adi Stef Răspunde

    Mircea Govor, nu te mai saturi de magarii? Sa-ti iei Tehnicu Asist si sa pleci din Satu Mare

  10. 007 Răspunde

    Adi,ce nu intelegi tu,dealtfel multi ,,tasturici”(cei cu tastatura-n loc de creier)ca TOATE lucrarile sunt aprobate in URMA UNUI PROIECT(daca exista)*.PROBLEMA este ca nu executantul e cel mai vinovat, ci CINE URMARESTE , APROBA si RECEPTIONEAZA LUCRARILE.Lucrari care sunt receptionate etapizat,pentru a se efectua plati.Doar nu credeti ca firmele primesc un avans la contractare si restul(desigur fara suma retinuta pe perioada de garantie a lucrarii) la finalizarea ei.
    *Uite ,in Micro 16 ,zona digului ,unde sunt lucrari de modernizare a parcarilor de catre firma o firma cunoscuta,am asistat la o discutie intre un sef(?) si angajati, privitor la o intrare in parcare,intre doua blocuri de pe strada Zenit (Z 29-Z23)in zona digului.
    Salariatul-sefu’ cat de lata facem intrarea in parcare intre blocuri,lasam un jumatate de metru spatiu verde de fiecare bloc,sau mergem pe postamentul vechi(postamentul vechi nu permitea ca doua autoturisme sa treaca una pe linga alta,ceea ce face ca una sa blocheze str.Zenit,sau parcarea,pana iesea cealalta) ?
    Seful-pai tu ce zici(?????)
    Salariatul-pai sefu’ eu zic sa treaca doua masini…
    Sefu’-…no bine.
    Aseara cand am trecut prin zona,ce credeti,intrarea era facuta pe vechiul postament,deci nu trec doua masini una pe langa alta.
    CONCLUZIA.ORI NU ESTE PROIECT,ORI NU SE LUCREAZA DUPA PROIECT.
    DE CE.Pentru a face economii de materiale si manopera in detrimentul calitatii si utilitatii(?)lucrarii(care dealtfel cred ca e platita suta la suta).Atunci de ce nu raspunde city managerul,comisia de receptie a lucrarilor,de ce nu se sesizeaza DNA-ul Satu Mare, ca de ani si ani de zile se repara aceleasi si aceleasi zone si sosele cu,, calitatile” super cunoscute?Chiar de ce tace DNA-ul ?
    Ei se preveleaza ,culmea,ca lucrarea are garantie.
    Dar daca firma falimenteaza ?
    Dar nervii cetatenilor?
    Dar costurile recalculate cu diferite lucrari ciudate,mai mult sau mai puti reale din timpul executiei,unfland valoarea lucrarii ???.

    • x Răspunde

      Corect este siti menajer nu city manager. Că dacă la mai toate lucrările făcute se întâlnesc astfel de probleme atunci nu văd rostul lui.

  11. el Răspunde

    diseara stau pe banca si ma uit pe sub fuste :)). astia stiu ce fac.

  12. Eu Răspunde

    Vezi sa nu dai in bot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.