PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

În două săptămâni pot începe plombările la drumurile judeţene. Decizia judecătorilor!

În două săptămâni pot începe lucrările de plombare a drumurilor județene,e după ce magistraţii Curţii de Apel Oradea au respins solicitarea celor care au contestat licitaţia Consiliului Judeţean.

“În sedința publicată azi, 13 iulie 2017, Curtea de Apel Oradea respinge ca nefondat și ia act de renunţarea la judecata recursului formulat de SC. Diferit SRL în contradictoriu cu intimaţii Asocierea Alfa Rom SRL – Construcţii Drumuri SA – Samcif SA, SC. Drum Construct SRL, Judeţul Satu Mare. Respinge ca nefondate recursurile formulate de recurenta Asocierea Alfa Rom SRL – Construcţii Drumuri SA – Samcif SA în contradictoriu cu intimaţii SC Diferit SRL, SC. Drum Construct SRL, Judeţul Satu Mare şi recurenta SC. Drum Construct SRL în contradictoriu cu intimaţii SC Diferit SRL, Asocierea Alfa Rom SRL – Construcţii Drumuri SA – Samcif SA, Judeţul Satu Mare împotriva Sentinţei nr. 405/CA din 28.02.2017 pronunţată de Tribunalul Satu Mare, pe care o menţine în totul. Obligă părţile recurente să plătească părţii intimate SC. Diferit SRL câte 17.850 lei fiecare cheltuieli de judecată în recurs. DEFINITIVĂ”, se precizează în minuta şedinţei.

”Ne bucură faptul că instanța în final a decis, susținând punctul de vedere a colegilor de la Consiliul Județean Satu Mare. Ne bucură și mai mult faptul că, cu terminarea contestațiilor instituția noastră poate semna în sfârșit un contract de execuție pentru a asigura siguranța cetățenilor în trafic pe drumurile județene. Așteptăm ca procedurile administrative să se termine, dar în două săptămâni putem deja interveni pe cele mai urgente tronsoane cu plombări și reparații”, a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean.