Ultima actualizare: azi, 18:20

Locale

În două săptămâni pot începe plombările la drumurile judeţene. Decizia judecătorilor!

În două săptămâni pot începe lucrările de plombare a drumurilor județene,e după ce magistraţii Curţii de Apel Oradea au respins solicitarea celor care au contestat licitaţia Consiliului Judeţean.

“În sedința publicată azi, 13 iulie 2017, Curtea de Apel Oradea respinge ca nefondat și ia act de renunţarea la judecata recursului formulat de SC. Diferit SRL în contradictoriu cu intimaţii Asocierea Alfa Rom SRL – Construcţii Drumuri SA – Samcif SA, SC. Drum Construct SRL, Judeţul Satu Mare. Respinge ca nefondate recursurile formulate de recurenta Asocierea Alfa Rom SRL – Construcţii Drumuri SA – Samcif SA în contradictoriu cu intimaţii SC Diferit SRL, SC. Drum Construct SRL, Judeţul Satu Mare şi recurenta SC. Drum Construct SRL în contradictoriu cu intimaţii SC Diferit SRL, Asocierea Alfa Rom SRL – Construcţii Drumuri SA – Samcif SA, Judeţul Satu Mare împotriva Sentinţei nr. 405/CA din 28.02.2017 pronunţată de Tribunalul Satu Mare, pe care o menţine în totul. Obligă părţile recurente să plătească părţii intimate SC. Diferit SRL câte 17.850 lei fiecare cheltuieli de judecată în recurs. DEFINITIVĂ”, se precizează în minuta şedinţei.

”Ne bucură faptul că instanța în final a decis, susținând punctul de vedere a colegilor de la Consiliul Județean Satu Mare. Ne bucură și mai mult faptul că, cu terminarea contestațiilor instituția noastră poate semna în sfârșit un contract de execuție pentru a asigura siguranța cetățenilor în trafic pe drumurile județene. Așteptăm ca procedurile administrative să se termine, dar în două săptămâni putem deja interveni pe cele mai urgente tronsoane cu plombări și reparații”, a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean.

3 comentarii

  1. Csiki Cian Răspunde

    Acum ar trebui sa fie pusi la plata pentru infr. de sabotaj cei care au blocat in instanta lucrarile ce trebuiau incepute de cateva luni bune !

  2. sătmărean Răspunde

    Deci acum firma clujeană care a câștigat poate să nu facă nimic în tot județul. Exact cum nu lucrează în Satu Mare de o vreme. Vai de capul nostru, o să ajungem să ne luăm tancuri ca să putem circula prin județ.

    • Unu' Răspunde

      Mă, tu unde trăiești?
      Păi nu vezi că se lucrează în oraș? Deja câteva străzi au fost terminate, altele sunt în curs!
      Intrarea în piața 25 Octombrie din fața primăriei este refăcută!

      Lucrările la drumurile județene nu s-au început tocmai datorită faptului că firmele abonate la bănuțul public de la noi din județ nu au putut digera gălușca fierbinte pe care au primit-o prin faptul că nu au câștigat licitația, așa că în bunul stil românesc, au contestat! Dacă ei nu fac, atunci nimeni să nu facă!

      Spre deosebire de conducerea actuală, atât la județ cât și la municipiu, cea veche n-a făcut mai nimic!
      Jegul de Adișor-pulișor s-a ocupat de imaginea proprie, de firma proprie, folda insecurity, și să i-o tragă blondei, nu de starea drumurilor!
      Iar dorel de sătmar a furat pista de biciclete din fața cabinetelor și a transformat-o în parcare privată!
      Groapa lui Gyuszi necesita doar o găleată de ulei de in pentru a fi conservată și păstrată în condiții foarte bune, dar a lăsat-o în paragină, deși este unul din locurile cele mai populare din oraș! E mereu plină de copii și de părinți!
      Decii …
      Sunt (mă simt, încă!) român, dar nu pot să nu văd că se cam mișcă treaba, după 4 ani de stagnare su chiar regres!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.