PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Râul Someș și-a mutat cursul pe o stradă din Satu Mare!

Momente neplăcute pentru o sătmăreancă în cursul zilei de ieri. Aceasta a semnalat că strada Odobescu din municipiu este inundat, însă cei responsabili cu rezolvarea acestei probleme au preferat să stea cu  mâinile-n sân și să dea vina pe birocrație. Sătulă de atâta incompetență, femeia și-a vărsat of-ul pe facebook, cu speranța că poate așa, în al doisprezecelea ceas, se va sesiza cineva.

,,Râul Someş şi-a mutat de ieri cursul pe strada Al. Odobescu din Satu Mare! O echipă de la Apaserv a ieşit în teren, a privit neputincioasă la avarie şi a plecat mai departe motivând că nu poate efectua reparațiile deoarece au nevoie de un aviz/autorizație de la Poliție.

Am sunat şi la dispecerat crezând că poate vreun şef responsabil va trimite o echipă în teren care să intervină la avarie.
Mi s-a comunicat că paguba este după contor şi că o va suporta Apaservul, că avaria nu este una importantă şi că în cursul zilei de azi va interveni o echipă pentru reparații …iar eu m-am liniştit că nu voi suporta de una singură costurile ci le vom suporta noi toți datorită indolenței şi superficialității speciei umane!”, se arată în postarea sătmărencei.