Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO. Râul Someș și-a mutat cursul pe o stradă din Satu Mare!

Momente neplăcute pentru o sătmăreancă în cursul zilei de ieri. Aceasta a semnalat că strada Odobescu din municipiu este inundat, însă cei responsabili cu rezolvarea acestei probleme au preferat să stea cu  mâinile-n sân și să dea vina pe birocrație. Sătulă de atâta incompetență, femeia și-a vărsat of-ul pe facebook, cu speranța că poate așa, în al doisprezecelea ceas, se va sesiza cineva.

,,Râul Someş şi-a mutat de ieri cursul pe strada Al. Odobescu din Satu Mare! O echipă de la Apaserv a ieşit în teren, a privit neputincioasă la avarie şi a plecat mai departe motivând că nu poate efectua reparațiile deoarece au nevoie de un aviz/autorizație de la Poliție.

Am sunat şi la dispecerat crezând că poate vreun şef responsabil va trimite o echipă în teren care să intervină la avarie.
Mi s-a comunicat că paguba este după contor şi că o va suporta Apaservul, că avaria nu este una importantă şi că în cursul zilei de azi va interveni o echipă pentru reparații …iar eu m-am liniştit că nu voi suporta de una singură costurile ci le vom suporta noi toți datorită indolenței şi superficialității speciei umane!”, se arată în postarea sătmărencei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.