PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Se repară drumul la Livada. A trebuit să moară 4 oameni?

VIDEO. Se repară drumul la Livada, în zona în care în urmă cu o săptămână a avut loc accidentul cu patru morţi. Două surori şi copiii lor, printre care unul de cinci ani, au decedat după ce autoturismul lor a fost izbit din plin, frontal, de o maşină de teren condusă de un tânăr de 21 de ani care circula cu viteză. După cu au spus mulţi sătmăreni, şi le-am redat opinia, probabil tragedia putea fi evitată dacă drumul era corespunzător. Desigur, acest lucru nu îl absolvă pe tânăr pentru viteza excesivă şi fapta sa. Administratorii drumului vor răspunde?

Redăm în continuare opinia unui sătmărean care a postat filmarea pe facebook, ce nu mai are nevoie de niciun comentariu:

“Uite ca a aparut si indicatorul, va mai amintiti de accidentul de acum o saptamana? Cum poti sa nu simti indignare cand vezi ce se intampla sub ochii tai?
Cum poate sa existe atata nesimtire din partea administratorului de drum incat sa se apuce de asfaltat tocmai dupa ce au murit 4 oameni?
Au trebuit sa moara 4 oameni sa se repare drumul respectiv? De minim 7-8 ani este asa portiunea respectiva.
Au trecut mii de masini pe acolo si doar cei care frecventau drumul stiau ca este nevoie sa incetineasca ca sa nu zboare de pe sosea, iar restul cum le a fost norocul.
Dupa parerea mea, primul vinovat este administratorul drumului, abia apoi cretinul care a apasat pe acceleratie peste limita legala. Oricum, nimic nu i va aduce inapoi nici pe copilul de 5 ani, nici pe cel de 18, nici pe cele doua mame ale lor.
Oare cei care apar in filmari sunt mandri de reusita lor? Se simt impliniti ca in sfarsit au reusit sa faca ceva ce trebuia facut de mult?
Politia rutiera n-a trecut pe acolo niciodata?
N-au simtit denivelarile respective?
De ce nu au dat un avertisment celor de la drumuri? E mai usor sa stai pe portiunea dreapta la vanatoare sa dai amenzi…
Sa va fie rusine!”