Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

VIDEO. Se repară drumul la Livada. A trebuit să moară 4 oameni?

VIDEO. Se repară drumul la Livada, în zona în care în urmă cu o săptămână a avut loc accidentul cu patru morţi. Două surori şi copiii lor, printre care unul de cinci ani, au decedat după ce autoturismul lor a fost izbit din plin, frontal, de o maşină de teren condusă de un tânăr de 21 de ani care circula cu viteză. După cu au spus mulţi sătmăreni, şi le-am redat opinia, probabil tragedia putea fi evitată dacă drumul era corespunzător. Desigur, acest lucru nu îl absolvă pe tânăr pentru viteza excesivă şi fapta sa. Administratorii drumului vor răspunde?

Redăm în continuare opinia unui sătmărean care a postat filmarea pe facebook, ce nu mai are nevoie de niciun comentariu:

“Uite ca a aparut si indicatorul, va mai amintiti de accidentul de acum o saptamana? Cum poti sa nu simti indignare cand vezi ce se intampla sub ochii tai?
Cum poate sa existe atata nesimtire din partea administratorului de drum incat sa se apuce de asfaltat tocmai dupa ce au murit 4 oameni?
Au trebuit sa moara 4 oameni sa se repare drumul respectiv? De minim 7-8 ani este asa portiunea respectiva.
Au trecut mii de masini pe acolo si doar cei care frecventau drumul stiau ca este nevoie sa incetineasca ca sa nu zboare de pe sosea, iar restul cum le a fost norocul.
Dupa parerea mea, primul vinovat este administratorul drumului, abia apoi cretinul care a apasat pe acceleratie peste limita legala. Oricum, nimic nu i va aduce inapoi nici pe copilul de 5 ani, nici pe cel de 18, nici pe cele doua mame ale lor.
Oare cei care apar in filmari sunt mandri de reusita lor? Se simt impliniti ca in sfarsit au reusit sa faca ceva ce trebuia facut de mult?
Politia rutiera n-a trecut pe acolo niciodata?
N-au simtit denivelarile respective?
De ce nu au dat un avertisment celor de la drumuri? E mai usor sa stai pe portiunea dreapta la vanatoare sa dai amenzi…
Sa va fie rusine!”

 

15 comentarii

  1. X Răspunde

    Repede, repede pana nu vine vreun expert sa vada starea drumului. Daca sa deschis ceva dosar si impotriva administratorului drumului nu prea ai avea voie sa faci reparati la carosabil pana nu vine un expert sa vada starea lui.
    Ii ca si cum ai mutat masina in urma unui accident fara ca politia sa faca masuratorile. Ilegal.

  2. Anonim Răspunde

    Cauza accidentului a fost viteza prea mara a autovehicolului care nu a redus viteza nici dupa ce a trecut dupa portiunea de sosea cu probleme. La un articol scria ca accidentul a avut loc la cca 300-500 m de o portiune de drum cu denivelari.
    Viteza de deplasare a unui autovehicul stabileste conducatorul acestuia. Eu, de exeplu, reduc viteza pe o potiune de drum cu denivelari sau gropi, ca sa pot stapanii “masina”.

  3. Anonim Răspunde

    Prodlema ar putea fii ca nu a fost semnalat corespunzator portiunea de drum co probleme.

    • M Răspunde

      iar viteza legala este 90 km/h, nu cred ca ditamai bolidul de 2 tone a zburat in aer mergand cu 90. haideti sa fim sinceri si sa nu aparam criminalul.

  4. Eu Răspunde

    Problema este că nu se respecta viteza regulamentară,pt că dacă sar respecta ai putea să eviți aproape orice incident….

  5. iarasi Răspunde

    Iarasi sunteti umpluti de rea credinta…. Cine merge regulat pe drumul respectiv stie ca si daca treci cu 120 km/h peste portiunea respectiva, nu sunt probleme de control al masinii…Ei, daca tu esti bizon, si desi nu stii drumul, iti permiti sa mergi cu mai mult de 120 km/h, plateste!
    Ce s-ar fi intamplat daca ar fi pierdut controlul din cauza unui animal iesit din padure?
    Iarasi, cine trece des pe portiunea respectiva a vazut mistreti sau caprioare trecand DN-ul. Atunci era de vina administratorul padurii?
    Nu stiu cine redacteaza aceste articole, pentru ca nu sunt semnate (ce coincidenta), insa ar trebui sa va fie rusine!!

  6. Unu' Răspunde

    Bă idioților, nu încercați să îndulciți rahatul, criminalul rula cu peste 170 Km/h! Dacă starea drumului era mai bună, criminalul zbura cu peste 200 Km/h! Și vine luna August, vin acasă toți tâmpiții din Oaș!
    Câți oameni nevinovați vor muri?

  7. zozo Răspunde

    Oameni buni,pe langa faptul ca incearca sa musamalizeze tragedia ca animalul asta a ucis 2 familii,nu vi se pare ciudat ca NICI monogramul criminalului nu a fost publicata,ca de obicei la cazuri grave scrie ca de exemlu M.I. sau A.B.,dar eu n-am vazut nicaieri numele criminalului,nici pe facebook,eu cred ca le frica la oameni sa cunoasca si altii pe criminal,SA VADA TOATA LUMEA FATA DRACULUI DE UCIGAS DE FAMILII!! O sa vedeti ca o sa rezolve neamurile cu relatii si bani!!

  8. M Răspunde

    Baaa astia de la portalsm, mai lasati-o odata cu tampenia voastra. Sub doua articole au aparut zeci de comentarii unde lumea acuza criminalul, iar voi o luati din nou cu drumul. De ce postati numai opiniile alora care dau vina pe drum? Ia postati din comentariile aparute sub cele doua articole!!!! Chiar nu aveti coloana? Va vindeti si aparati un criminal care a omorat doi oameni si doi copii? Chiar asa ieftini sunteti?

    Poate sa fie drumul oglinda, daca boul nu isi poate stapanii piciorul!

  9. Ani Răspunde

    Din pacate ai murit doua surori cu doi copii patru morti intro familie de geaba spuneti toate porcari nu se poate intoarce ceasul a cui era vina nu mai are rost daca nu se va respecta viteza vor fi si altele asta este adevarul ar trebui sa pune radar si cine nu respecta amenda si sospensiune dela permis ca sa invata minte

  10. Admin Răspunde

    Nimeni nu spune că nu şoferul nu este de vină! Nimeni nu îi ia apărarea. Este cât se poate de evident că trebuie tras la răspundere şi va plăti pentru fapta sa. Discuţia este alta: în zona respectivă au avut loc foarte multe accidente şi nimeni nu a reparat drumul. Mai multe maşini au ajuns în şanţ din cauza vitezei şi a denivelărilor. Întrebarea este: dacă era drum bun, mureau cele patru persoane? Repetăm: nimeni nu ia apărarea şoferului, nimeni nu a fost plătit pentru asta!

    • M Răspunde

      Si eu repet ce am mai scris, celalat drum spre Baia Mare pe la Odoreu a fost prastie cel putin 15 ani, nu puteai merge nici cu 40 si ce sa vezi nu a mers nimeni cu 150 la ora pe acel sector de drum, de ce? pt ca ne-am adaptat viteza la conditiile de drum desi viteza legala este de 90 km/h in afara localitatii.

      “Întrebarea este: dacă era drum bun, mureau cele patru persoane? Repetăm: nimeni nu ia apărarea şoferului, nimeni nu a fost plătit pentru asta!”
      Asta este intrebarea voastra, eu zic asa, intrebarea este: daca cretinul/ucigasul/boul mergea cu 90-100 km/h, mureau cele patru persoane?

      Fratilor trebuie sa intelegem un lucru, daca esti pasionat de viteza, mergi la carting, sau mergi cu masina pe pista etc. nu mergi cu 200 pe drumul circulat si de alti oameni, poate esti tu talentat si stapanesti masina, dar ce faci daca ala din fata greseste? la 90 ai timp sa reactionezi la evenimentele “surpriza” din trafic, la 200 esti calator!!!

      Ce credeti de ce “soferii” romani sunt vinovatii in cele mai multe accidente produse pe autostrazile din Ungaria?? In Romania nu exista respect in trafic, suntem un fel de India, fiecare merge cum poate.

    • Unu' Răspunde

      Răspuns la întrebare: Clar că mureau, deoarece dacă nu erau respectivele denivelări (care se află la peste 300m față de locul accidentului!) pitecantropul zbura cu peste 200 Km/h!
      Trebuie adaptată viteza la condițiile de drum, cu atât mai mult cu cât sunt denivelări pe carosabil!
      N-am nimic cu drumarii, sunt de tot rahatul, dar de data asta nu e vina lor! Drumul trebuie să fie impecabil (mai ales că dăm o grămadă de bani pe el!) dar asta nu înseamnă că trebuie să zbori!
      Din păcate, la noi în România, dacă un drum e în stare mai bună, e ca o invitație pentru vitezomani (și nu numai) să calce pedala cât mai jos!
      Deci … nu starea drumului a fost cauza tragediei!

  11. M Răspunde

    @ADMIN
    Inca ceva, doar sa vedeti ce prost ganditi.

    Sa zicem ca uitati sa inchideti usa casei si plecati. Vine hotul si va goleste casa.
    Ce articol veti posta pe portalsm?
    Titlu: Hotul a golit o casa neprotejata. Rugam politia sa amendeze proprietarii pt ca nu s-au gandit la siguranta casei inainte de parasirea locuintei!!!
    Saracul hot nu a avut ce face, proprietarii sunt de vina!!!!

    Ii logic nu dragilor? uite atata logica are sa tintezi atentita publicului catre starea drumului! Iar voi asta ati facut zile la rand, mai simplu ati MANIPULAT OPINIA PUBLICA, poate pentru bani buni, poate doar pt simplul fapt ca sunteti tampiti. Nu stiu, voi stiti pentru cat v-ati vandut sufletul.

  12. Ovidiu Silaghi Răspunde

    Gil esti o mizerie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.