PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ancheta Ambulanței: asistentei nu i se poate reproșa nimic

Conducerea Ambulanței Satu Mare a finalizat ancheta în cazul angajatei instituției care a fost agresată de soțul ei și spune că nu se impune luarea unor măsuri în cazul salariatei, întrucât actul medical nu a avut de suferit: ,,Incidentul s-a datorat unor probleme personale între cei doi soți, nefiind de competența instituției de a soluționa acest conflict”, se arată într-un comunicat al Ambulanței. 

,,In urma analizei incidentului din data de 13.08.2017 , orele  13.30 , Comisia de cercetare administrativa a constatat ca asistenta medicala era de serviciu conform programului de lucru pe  luna august 2017 , era in tinuta corespunzatoare , in asteptarea solicitarilor , prin urmare nu i se poate imputa generarea acestui incident .

Mentionam ca nu avut de suferit actul medical , nu au fost provocate daune materiale privind patrimoniul institutiei , motiv pentru care nu se impune luarea unor masuri impotriva salariatei.

Se pare ca incidentul s-a datorat unor probleme personale intre cei doi soti, nefiind de competenta institutiei de a solutiona acest conflict .

Regretam cele intamplate , conducerea Serviciului de Ambulanta Judetean Satu Mare nu tolereaza acest gen de comportament in incinta unei institutii publice , mai cu seama din partea unui om al legii”, se mai arată în comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.