Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Ancheta Ambulanței: asistentei nu i se poate reproșa nimic

Conducerea Ambulanței Satu Mare a finalizat ancheta în cazul angajatei instituției care a fost agresată de soțul ei și spune că nu se impune luarea unor măsuri în cazul salariatei, întrucât actul medical nu a avut de suferit: ,,Incidentul s-a datorat unor probleme personale între cei doi soți, nefiind de competența instituției de a soluționa acest conflict”, se arată într-un comunicat al Ambulanței. 

,,In urma analizei incidentului din data de 13.08.2017 , orele  13.30 , Comisia de cercetare administrativa a constatat ca asistenta medicala era de serviciu conform programului de lucru pe  luna august 2017 , era in tinuta corespunzatoare , in asteptarea solicitarilor , prin urmare nu i se poate imputa generarea acestui incident .

Mentionam ca nu avut de suferit actul medical , nu au fost provocate daune materiale privind patrimoniul institutiei , motiv pentru care nu se impune luarea unor masuri impotriva salariatei.

Se pare ca incidentul s-a datorat unor probleme personale intre cei doi soti, nefiind de competenta institutiei de a solutiona acest conflict .

Regretam cele intamplate , conducerea Serviciului de Ambulanta Judetean Satu Mare nu tolereaza acest gen de comportament in incinta unei institutii publice , mai cu seama din partea unui om al legii”, se mai arată în comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

 

 

11 comentarii

  1. Smecheruy Răspunde

    Felicitarii conducerii celor de la ambulanta ca nu a penalizato pe asinstenta si felicitarii doamnei manager pentru ca este o doamna de treaba si stie cum sa rezolve problema cu angajatii..cel putin politistu asta mona raul ar trebui penalizat cu cel putin trimiterea lui pe la tara undeva

    • Ilput Răspunde

      O fată deosebita plina de viata îi place vitamina mai ales cu cei căsătoriți.

  2. Satmarean Răspunde

    Asistenta nu este de vină cu nimic , numa ia fost dor de p*****l străină.

  3. Garceafi Răspunde

    Da zmeii de la firma de paza?

  4. Vega Răspunde

    Asistenta este in cautare de multe p…

  5. floris Răspunde

    Lasa ca acolo lucreaza si mamica asistentei si are ceva de spus in solutionarea anchetei interne, dor e asistenta sefa (din Negresti) si d-na manager e cunostinta buna. Daca ancheta nu dispune identificarea vinovatiei (cauza), atunci sa nu se pronunte in ceea ce priveste identificarea vinovatului (efectul). Domnita are antecedente, nu e la prima abatere de infidelitate. Faceti un sandaj de opinie ! :)))

    • Eu Răspunde

      Floris,te freaca hamuletul?? Ca tu esti muritoare de foame sau spalatoare de funduri in Franta?

      • FLORIS Răspunde

        Auzi anonimule “Eu”, te-a refuzat cumva muza? Sa inteleg ca asa se prezinta si mama ta? (Doar ea te-a educat) Asta face cu tine si acum te spala la fund? se citeste frustrarea din atitudinea ta si din educatia ta. Asta presupune o viata plina de lipsuri; e clar ca ai avut o copilarie nefericita. Cat despre tine …comportamentul tau e infect (dupa blocuri)… Cat despre Franta, iti trimit vederi sa vezi cum face mama ta matanii. Subiectul discutiei e altul, e clar ca vrei sa fi in centrul atentiei, asta e mecanismul tau de aparare la ce frustrari ai. Uite, nici macar o propozitie nu stii sa o formulezi corect. Mi-e mila de tine si nici nu ma pot supara pe tine , ca nu tu esti de vina, ci mama ta.

  6. Vega Răspunde

    Floris bine punctat … Cine o cunoaste pe domnisoara stie ft bine ce fel de fata e ii place pwla la maxim … la fel e si mamicasa muritoare dupa pwle

  7. Ionut Răspunde

    Raul Mona asta este un pierde vara, jucator de pariuri sportive si de luat bani cu imprumutul. Fata vine din fam buna, faina e, desteapta e, casa, masini etc, nu a putut rata ocazia sa puna labele jegoase pe ea. De una mai de joasa speta,asa ca tine,nu ai gasit??? Sus rau ai lovit de data asta, cel mai sus din viata ta …. Nu esti tu prost degeaba. Ia zi, ti ai facut plinul de bani??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.