PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

După un an de bătaie de joc, Kereskenyi se gândeşte să rezilieze contractul cu firma care repară podul

După mai bine de un an de bătaie de joc, primarul Kereskenyi Gabor a declarat că ar putea chiar rezilia contractul cu firme care repară podul Decebal.

Edilul i-a chemat astăzi la o întâlnire pe reprezentanţii societăţii din Zalău şi le-a transmis că va fi obligat să rezilieze contractul cu ei.

“Am constatat că la noi cu vorba bună nu se poate. M-am săturat să răspund eu pentru cei care nu sunt în stare să respecte măcar o singură promisiune, un singur angajament. Am chemat azi la Satu Mare toată conducerea firmei Drum Inserv Zalău, care execută lucrările de reparaţii pe Podul Decebal. Le-am transmis clar să termine cu băjbâielile şi experimentele pe seama sătmărenilor. Altfel, vom găsi noi metode de a elimina incompetența și lipsa chefului de muncă.

Contractul, semnat de fostul primar Dorel Coica, este prost făcut şi ne limitează în a lua măsuri drastice împotriva firmei. Dar vom găsi soluţii, iar dacă vom fi obligaţi să luăm decizia cea mai drastică, ne-o asumăm: vom rezilia contractul şi îi vom trimite acasă”, a spus primarul.