PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Harta aglomerației din Satu Mare. Care sunt zonele cu ambuteiaje

Municipiul Satu Mare trece în această perioadă printr-un blocaj teribil din punct de vedere al traficului rutier. Lucrările care se desfășoară în zona celor două poduri, Decebal și Golescu, au dat peste cap întreaga circulație, principalele artere din oraș fiind de-a dreptul sufocate.

După cum bine știți deja, în cursul serii de ieri, luni, 7 august, s-a dat startul lucrărilor la podul Decebal și la sensul giratoriu din intersecția Crinul, ceea ce a provocat astăzi un adevărat chin pentru trafic. Pentru a vedea și mai bine ce se întâmplă la această oră în municipiul Satu Mare, vă prezentăm ,,harta aglomerației”, care scoate în evidență străzile cele mai expuse la blocaje rutiere, precum și arterele înroșite ce au atins deja un prag critic din punct de vedere al traficului.

Sunt blocate mai toate drumurile care duc spre centrul municipiului, precum și spre cele două poduri. Printre cele mai afectate zone se numără drumul Botizului, Bulevardul Traian, Piața Libertății, strada Nicolae Golescu (zona Pieței Mari), precum și Bulevardul Transilvania.