Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Harta aglomerației din Satu Mare. Care sunt zonele cu ambuteiaje

Municipiul Satu Mare trece în această perioadă printr-un blocaj teribil din punct de vedere al traficului rutier. Lucrările care se desfășoară în zona celor două poduri, Decebal și Golescu, au dat peste cap întreaga circulație, principalele artere din oraș fiind de-a dreptul sufocate.

După cum bine știți deja, în cursul serii de ieri, luni, 7 august, s-a dat startul lucrărilor la podul Decebal și la sensul giratoriu din intersecția Crinul, ceea ce a provocat astăzi un adevărat chin pentru trafic. Pentru a vedea și mai bine ce se întâmplă la această oră în municipiul Satu Mare, vă prezentăm ,,harta aglomerației”, care scoate în evidență străzile cele mai expuse la blocaje rutiere, precum și arterele înroșite ce au atins deja un prag critic din punct de vedere al traficului.

Sunt blocate mai toate drumurile care duc spre centrul municipiului, precum și spre cele două poduri. Printre cele mai afectate zone se numără drumul Botizului, Bulevardul Traian, Piața Libertății, strada Nicolae Golescu (zona Pieței Mari), precum și Bulevardul Transilvania.

45 comentarii

  1. Alexandra Răspunde

    multumim UDMR! Multumim Gabor!

    • Andrei Răspunde

      Sa-și dea demisia incompetentul! UDMR ne-o trebuit, suportam o gandire proasta, asta e!

    • Unu' Răspunde

      Dacă vrei să-i mulțumești cuiva, mulțumește-i lui dorel de sătmar, hoțul pistlor de biciclete de pe Blaga! El a semnat contractul cu firma lui pește, dar n-a avut curajul să pornească lucrările înaintea campaniei electorale!

  2. black Răspunde

    30 de minute pentru 300 de metri in acest moment pe Botizului. Cu-i sa-i fac “dedicatii”? Nu se simte nimeni din primarie si consiliu? Nesimtitilor….

  3. Garceafi Răspunde

    Fix pix……daca ati votat ca prostii, stati in turma.

  4. Andrei Răspunde

    Oare nu-si da demisia nimeni? Gabore, nu te simti?
    Ai gandit fix ca un ungur idiot!

    • M Răspunde

      da tu cum gandesti? ca un Coi…ca? Mai bine sa nu facem nimic ca in mandatul trecut si toata lumea e happy? Mai vreti Dorel de satmar?

    • chiar eu Răspunde

      Nui vorba de nationalitate, Romania ii plin de romani idioti peste tot. In cazul asta ai dreptate ca nu in august trebuia facut drumuriile.

  5. Cetățean Răspunde

    Gabor,ți-am umplut frigiderul și ție și celor care te-au votat.ambele poduri blocate, EȘTI NEBUN!

  6. M Răspunde

    Fraierilor s-a stiut din timp ca va fi haos, daca sunteti prosti asta e. Mai miscati-va slanina si suncile si mergeti un pic pe jos sau cu bicicleta, sa vedeti ce fain veti circula. Acum nu mai putem spune ca canicula.

    Daca ar fi inceput lucrarile in septembrie ati fi urlat ca de ce nu au lucrat vara, daca ar fi inceput lucrarile de Craciun, iar ar fi fost bai. Dar sa priviti Baia Mare si Oradea puteti, ce credeti acolo cat a tinut haosul pana cand s-a ajuns la infrastructura de astazi??? Injurati si bociti ca orasul nostru arata ca in comunism, dar sa suportati modernizare nu puteti!

    Oradea a fost in aceasta stare un an de zile!!! DA UN AN! Luati-va bicicleta si faceti un pic de miscare puturosilor, iar cei care din motive de sanatate nu isi permit sportul, pot lua transportul in comun. Daca am reduce nr de masini, autobusele ar fi o varianta rapida.

    • Xy Răspunde

      Dar nu ambele poduri simultan.
      LIDL in iulie ce a facut? Doar magazinul ca ala ii pe primul loc, pe restu dai in p***a ma-sii. Asa noroc sa aiba la jaful ala de magazin cu produse doar din Polonia.

      • Unu' Răspunde

        Tu du-te la Barta Ati, Santec și Unicarm!
        Lasă-ne pe noi să mergem în agazine civilizate!

    • Academicianu Răspunde

      Draga M, intr-un an primarul din Oradea a refacut integral centrul si toata centura orasului. La noi, primarul ajutat de managerul orasului nu a reusit decat cu mare greutate sa traseze linia continua de pe pod cu culoare alba.

      • Makilapaki Răspunde

        Banuiesc ca ai luat in calcul sa te muti acolo.

      • y Răspunde

        Dacă să zicem prin absurd primăria s-ar apuca să construiască cele două parcări mari promise în spate la Someșul și pe Kogălniceanu și ar închide pentru circulație centrul vechi pentru tine biztoș iar ceva nu ar fi bine. Gică contra.

  7. escape Răspunde

    Zilnic trec podul Decebal dinspre Closca. Aproaope tot timpul cand ma incadram pe randul din dreapta, prindeam blocaj din cauza unui autobuz/microbuz oprit in statie. Prefer neplacere 1 luna acaum, decat mereu dupa 15 septembrie….. Apropo, osenii nu trebuie sa treaca podul catre palatele lor, Petea – via Certeze e fara Somes 🙂 Cat stau acasa 2 saptamani, oricum au 14 nunti, deci nu au timp de plimbat peste pod. ESTE CEL MAI OPORTUN MOMENT PENTRU LUCRARI. FELICITARI GABOR, FELICITARI UDMR, FELICITARI CETATENI OBIECTIVI !

    Sensul giratoriu de la Golescu astept ca painea calda. Era util 4 sensuri la toate coborari, si da, pasaj subteran ptr pietoni. Rezolva spectaculos problemele din trafic.

  8. y Răspunde

    În sfârșit un comentariu obiectiv. Și oșenii vin vara acasă și fac pe grozavii pentru că aici sunt băgați în seamă. Cine știe în ce condiții stau în vest. Poate ca și heringii în conservă câte 10-12 în cameră. Dar pentru sensul giratoriu ar trebui atașat și un manual de utilizare undeva. Altfel e degeaba. LA SCHIMBAREA DE DIRECȚIE ȘI ÎN SENSUL GIRATORIU SE SEMNALIZEAZĂ. Pentru că noi sătmăreni lipiți pământului și care nu am plecat la muncă prin Londra, Franța, Italia, dar am fost prin Olanda, Belgia, Spania, Grecia în concediu, să știți că noi cei de acasă nu posedăm puteri paranormale și nu ghicim nici în viitor nici ce este în capul vostru când conduceți. Mai folosiți și indexul. Nu este ceva opțional, este obligatoriu.

  9. Matroz Răspunde

    Mie mi se pare articolul neutru!Toti ce eram azi in oraș,am sesizat explicația aglomerației!A o pune pe seama celor veniți in concediu este o diversiune nazista de tip hortist.Poate nu am înțeles eu- ne bucurăm ca se lucrează noaptea-dar nu am priceput ca ziua se sta!Ca este nepriceperea lui COICA sau GABOR pentru mine e indiferent.In încercarea de-a părăsi minunatul nostru oraș spre Zalău din centru mi-a trebuit mai mult de o jumătate de ora!La ora 16.30 nu lucra nici dracu la Burdea!Erau totuși niste polițiști ce ne îndemnau sa ne grăbim,dând din mâini ca disperații.Iar coloana ședea,ședea…

    • y Răspunde

      Iar începi cu horthyștii. Vezi iar provoci. Primarul e depășit de situație, și el și gașca lui. Asta e. Și nu da vina pe mine că nu l-am votat. În contradicție cu tine sunt destui unguri care judecă și nu merg ca turma la vot.

      • Norick Răspunde

        @y : el atâta ştie. Are un singur patron în jeb ( buzunar ) şi tot cu ăla puşcă. 😉
        Dar nu-i exclus nici varianta, ca a apărut unul nou. Asta scrie cu M mare si foloseşte caractere româneşti… :-)))))

        • y Răspunde

          Am observat și eu. Să fie sănătos.

          • matroz

            Au început din nou comentariile de către cei doi băștinași din Balta Blonda!M-am legat eu de unguri sau voi de oșeni !Mari imparțiali !???

          • Norick

            A. primit parola de acces la internet si taranul din codru’… ☺️ ? ?

  10. laurentiu Răspunde

    Asta e keserkeni, nu a facut NIMIC si ce face -face PROST! Inca vreo doi ani o sa dea vina tot pe Coica 🙂

  11. sad Răspunde

    problemele vin de la actuala conducere care a incercat sa fie altfel dar nu prea a gandin bine. Au taraganat cu expertize si verificariale situatiei asfaltului de pe podul Decebal cu tot felu de comisii pana sa facut luna Augst si lucrarile s-au sincronizat cu podul Golescu. Sa tot incercat sa fie conform normelor europene sa nu receptioneze nici o lucrare pana nu se verifica de catre “expertii ” primariei si s-au legat de detalii care nu aveau tare multe baze tehnice dar ideea a fost buna dar nu si cunostintele tehnice ale comisiei.
    Iar dupa toate verificarile acestea s-a constata ca la pod nu sunt probleme desi deja se vad deformari ale astfaltului, la strada din spatele biserici, cred ca deltei, s-a decopertat ca sa fie ce sa asfalteze ….. si , si acum este decopertata , la intersectia Careiului- Brandusa sa facut o gaura de verificare si nu sa constata nimic dar nici nu s-a reasfaltat cu material de calitate……. Are conducerea aceasta ceva idei dar nu prea are logica si strategie , veder in perspectiva, si un plan concret de actiune … si nici solutii in conditii de esec

  12. y Răspunde

    @ matroz. Băștinaș eu ? Da. Eu pot documenta că familia mea este din SM din 1720. Tu? Poate și mai mult dar nu m-am obosit pentru că în incendiul din războiul curuților din 1703-1711, știi tu faza cu pacea de la Satu Mare multe acte s-au pierdut. Tu nici acte nu ai din perioada aia. Știi tu foarte bine de ce. Dar nu asta este important. Și pe primar din partea mea poți să-l înjuri cât vrei. Dar mai ales pe siti menajer. Știam eu că atât îl poate capul. La materialul din care provine eu zic că și-a depășit condiția. Mai bine ajută-l pe săracul cu idei. Du-te și fă-te consilier dacă ai chef de ședințe interminabile în care se votează cu ridicarea mâinii dacă votul va fi deschis sau secret.

    • matroz Răspunde

      Nu vad in asta nici-o problema.Mai sunt familii in SATU MARE cu vechi rădăcini!Nu le-a făcut nimeni proces de intenție ,nu i-adâncit miniștri ,dar nici nu i-a scos afara.Cetateni respectabili!Dar de ce doar de cei unguri va amintiți in echidistanta d-voastră înțelepciune?Nu a n-ai fost nimeni prin toată zona aceasta.Si chiar fiind așa,știți ca vorbiți prostii ,doriți sa ramaneti singuri aici?Stiti bine,dar preferați sa uitați ca pe lângă mândra populație huna erau de mult si alții,cărora in nemaipomenita echidistanta grofeasca,evitați sa le pomeniți numele !Mie nu-mi place o asemenea discuție ,o căutați mereu mai mult fără argumente!Nu cred ca folosește cuiva!Omului de rând , ce va sărbători la anul Centenarul Unirii-cu sau fără unguri-in nici un caz!

      • matroz Răspunde

        Cu scuze pentru viteza postării !Daca a lăsat loc de confuzii va luminez!?

        • y Răspunde

          Gata, a trecut de ora 17.00 și iar ai căpătat o tastatură. Înseamnă că ai fost băiat cuminte,ai făcut cumpărături, ai dus gunoiul. Nu uita să plimbi seara cățelul. Glumeam. Poate ai pisică.
          Acum serios. N-am eu treabă cu cei mulți care s-au mutat în Satu Mare în iepoca de aur. Mulți din ei se chinuie să trăiască pentru că ITA, UNIO,IPSUIC, SARMEX, SAMOBIL etc. sunt pe nicăieri. Dar dacă au venit aici și le convine aici, să respecte și pe ceilalți. PIar dacă unul din ei ajungea a doua oară primar, e vorba de Coica, mai era puțin și ne dezvoltam de mamă-mamă ajungeam din urmă megacity-ul Vânju Mare, așa de bine distrugea orașul. După mine cel mai bun primar după 90 a fost Anderco. Dar vezi că nici el nu e kosher român. Cum sunt toți cu state vechi în oraș. Și nu sunt grof, n-am “y” în nume, doar în nickname.

          • Matroz

            Ti-a soptit norik raspunsul?Eu am spus una si tu boscorodesti altceva!Nu stiu de nu ma mir!

  13. Norick Răspunde

    Aiaiaiai, situatia devine in ceea ce mai grava.. ☺️
    Deja ajungem, ca nici profesorii nu sunt in stare sa pronunte corect… Aiaiaiai.. ☺️ ? ? ?

    • Matroz Răspunde

      Pe tine pulika cine te-a intrebat?

      • Norick Răspunde

        Ma-ta m-a rugat sa am grij de tine, fiindca de multe ori ai halucinatii… ☺️ ? ? ?
        P. S. Cultura ta a iesit pe suprafata. Esti un taran frustrat. Pa “amice”… ☺️

    • y Răspunde

      Lasă, înseamnă că s-a enervat. Ce să faci dacă partidul l-a pus să posteze, dacă-i musai atunci cu plăcere. Și scrie și scrie și scrie. Vezi matroze mai trebuie trei comentarii și te scoți cu niște bani de la șefu. Na, dar scrie și ce minunat primar a fost Coiul chel. Că așa primar ca el nu o să fie pentru Sătmar. Sper și eu. Mai era puțin și depășeam Fukushima. Du-te matroze și plimbă cățelul. Sau ursul. Poate capeți și o bere pe căldura asta.

      • Norick Răspunde

        @y: ai dreptate!
        Megint… ☺️ ? ?

        • y Răspunde

          Ca să vezi, scoate dacul ăsta de @matroz ce este mai bun din mine. Dar orice spun ricoșează din el. Are țeastă groasă. Nehéz eset.

          • Norick

            Imi pare rau ca am coborat la acest nivel, chiar si cer scuze pentru limbajul folosit… Noapte buna. ☺️ ? ?

  14. Matroz Răspunde

    Gata cu filozofia ?Ati reinviat alianta austro-hortista?Doar atat puteti honvezilor?

    • Norick Răspunde

      Doar atat… Dar si asa suntem cu muuuult in fata ta… :-)))))
      Apropos alianta , acuma tu in care parte lingi ?? Pe unde sufla vantul ?? ,-) 😉

    • y Răspunde

      Fii cuminte și du-te la culcare. Dormi vreo săptămână dar de mine poți intra și în hibernare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.