PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Parcare clandestină pe interzis, în faţa Poliţiei Locale. Cât de respectată e instituţia?

Parcare în toată regula, pe interzis, în mijlocul intersecţiei, chiar în faţa sediului Poliţiei Locale. Circa 10 şoferi au ales să îşi lase autoturismele pe zona haşurată sau chiar pe un sens de circulaţie de la intersecţia b-dului Transilvania şi str. Petofi Sandor, în timpul concertului trupei maghiare Omega.

Este adevărat că nu se găsea loc de parcare în zona centrală, având în vedere că la concert au participat mii de persoane.  Cu toate acestea, mulţi sătmăreni au parcat în locuri interzise, dar unii dintre ei au depăşit orice limită, parcând chiar în faţa sediului Poliţiei Locale. Doar că, agenţii de la Locală nu i-au iertat pe mulţi dintre ei. Pe parbrizul mai multor autoturisme au fost lăsate înştiinţări prin care proprietarii sunt chemaţi să se prezinte la sediul instituţiei în vederea clarificării situaţiei. Unii au primit înştiinţări, alţii nu. Se poate vedea şi în fotografiile ataşate.

În orice caz, parcarea sătmărenilor naşte o întrebare cât se poate de serioasă: cât de respectată de Poliţia Locală la Satu Mare?