Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Parcare clandestină pe interzis, în faţa Poliţiei Locale. Cât de respectată e instituţia?

Parcare în toată regula, pe interzis, în mijlocul intersecţiei, chiar în faţa sediului Poliţiei Locale. Circa 10 şoferi au ales să îşi lase autoturismele pe zona haşurată sau chiar pe un sens de circulaţie de la intersecţia b-dului Transilvania şi str. Petofi Sandor, în timpul concertului trupei maghiare Omega.

Este adevărat că nu se găsea loc de parcare în zona centrală, având în vedere că la concert au participat mii de persoane.  Cu toate acestea, mulţi sătmăreni au parcat în locuri interzise, dar unii dintre ei au depăşit orice limită, parcând chiar în faţa sediului Poliţiei Locale. Doar că, agenţii de la Locală nu i-au iertat pe mulţi dintre ei. Pe parbrizul mai multor autoturisme au fost lăsate înştiinţări prin care proprietarii sunt chemaţi să se prezinte la sediul instituţiei în vederea clarificării situaţiei. Unii au primit înştiinţări, alţii nu. Se poate vedea şi în fotografiile ataşate.

În orice caz, parcarea sătmărenilor naşte o întrebare cât se poate de serioasă: cât de respectată de Poliţia Locală la Satu Mare?

5 comentarii

  1. UnSatmarean Răspunde

    Din pacate cu ocazia fiecarei sarbatori tinuta in oras (Zilele Orasului, Partium etc) atat Politia Locala+Rutiera cat si Codul Rutier dispar complet din oras si pe strazi se instaureaza prostia si nesimtirea soferilor auto care, intr-adevar din cauza lipsei locurilor de parcare, fac ce vor in trafic si parcheaza pe unde apuca deoarece stiu ca Politia Locala si Rutiera nu este pe strazi nici macar de preventie!
    Trist! Politistilor va rog faceti-va datoria in aceste momente si aplicati legea nu mai inchideti ochii la ce se intampla in orasul acesta la fiecare astfel de evenimente! Va vad pe strazi in fiecare zi ca sunteti acolo si va faceti datoria si va felicit dar faceti ceva si cand sunt astfel de evenimente!

  2. james bond Răspunde

    Soluție simplă, organizezi evenimente pentru 10000 de oameni unde au aceștia acces, parcare etc. nu unde este comod. Eu nu aș organiza astfel de evenimente în Centrul Nou. Una pe an treacă-meargă dar așa e prea mult. Dar pe primar îl doare undeva, el nu stă acolo, nu vede gunoiul de după și nici urina nu trebuie să o miroase. Până luni se spală.

  3. cetateanul relaxat Răspunde

    Cine are bani de amenzi n are decat sa plateasca…pana cand vor fii mai multe locuri de parcare ne limitam la ce avem…@satmarene felicitari ca observi ca politia rutiera atat locala cat si cea de la municipiu sunt pe strazi(atentie la acordul gramatical)!!

  4. best supplement medicare plans Răspunde

    De ce spectatorii folosesc în continuare pentru a citi știri atunci când în această lume tehnologică totul este prezentat pe web? http://bestmedicaresupplementplans.info

  5. love psychic readings Răspunde

    Every weekend i used to pay a visit this web site,
    for the reason that i want enjoyment, for the reason that this this web site conations in fact nice funny data too. http://anonymousstdtesting.review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.