PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Pățania unui sătmărean la supermarket. A vrut sa reclame un preț ,,umflat”, dar n-a avut cui

Experiență dezamăgitoare trăită de un sătmărean în incinta unui supermarket din municipiul Satu Mare. Concret, omul a trecut pragul magazinului unde obișnuia să-și facă cumpărăturile. Între altele, a ales și câteva piersici, prețul afișat la raft fiind de 3,49 de lei kilogramul. La cântar însă, a constatat că prețul imprimat pe bon este de 6,99 de lei.

Intrigat, a solicitat lămuriri din partea unui angajat de la raion, care s-a lăsat așteptat câteva minute bune. Și aici, clientul a avut încă o dezamăgire, fiind luat peste picior, salariatul dându-i de înțeles că nu se prea poate face nimic. Sătmăreanul a încercat și la Protecția Consumatorului, dar tot degeaba.

,,Am fost la supermarket pentru a-mi face cateva din cumparaturile zilnice si am vrut sa cumpar cateva piersici plate care aveau pretul afisat de 3.49 cum se vede si in poza. Toate bune pana la cantar unde pe bonul eliberat de cantar era afisat alt pret fata de cel de pe stand adica 6.99, adica DUBLU. Am intrebat o domnisoara cu logoul firmei, banuiesc ca lucra acolo, sa verifice. A verificat iar intr-adevar pretul era diferit, iar dansa mi-a spus ca trimite pe cineva mai “mare in grad”. Am asteptat vreo 10 min, nimeni nu a aparut…m-am plimbat printre raioane pana ce am gasit “acea” persoana. A venit si ea sa verifice si din nou era pretul diferit 🙂  cand am intrebat-o de ce ea a zis ca nu stie nimic si, ca la casa se m-i se v-a face o reducere!?!? Am intrebat-o daca cineva nu se uita la pretul per kg acea persoana nu stie cu cat cumpara, ea a ridicat din umeri parca nici nu o interesa.
Cand i-am spus ca trimit poze la Opc dansa iar a ridicat din umeri zicand: “faceti ce vreti” si a plecat fara nici o explicatie fara nici o scuza.
Iar cireasa de pe tort este ca am sunat la OPC insa nimeni nu ridica receptorul!”, se arată în mesajul trimis de sătmărean pe adresa redacției noastre.
Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.