Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

FOTO. Pățania unui sătmărean la supermarket. A vrut sa reclame un preț ,,umflat”, dar n-a avut cui

Experiență dezamăgitoare trăită de un sătmărean în incinta unui supermarket din municipiul Satu Mare. Concret, omul a trecut pragul magazinului unde obișnuia să-și facă cumpărăturile. Între altele, a ales și câteva piersici, prețul afișat la raft fiind de 3,49 de lei kilogramul. La cântar însă, a constatat că prețul imprimat pe bon este de 6,99 de lei.

Intrigat, a solicitat lămuriri din partea unui angajat de la raion, care s-a lăsat așteptat câteva minute bune. Și aici, clientul a avut încă o dezamăgire, fiind luat peste picior, salariatul dându-i de înțeles că nu se prea poate face nimic. Sătmăreanul a încercat și la Protecția Consumatorului, dar tot degeaba.

,,Am fost la supermarket pentru a-mi face cateva din cumparaturile zilnice si am vrut sa cumpar cateva piersici plate care aveau pretul afisat de 3.49 cum se vede si in poza. Toate bune pana la cantar unde pe bonul eliberat de cantar era afisat alt pret fata de cel de pe stand adica 6.99, adica DUBLU. Am intrebat o domnisoara cu logoul firmei, banuiesc ca lucra acolo, sa verifice. A verificat iar intr-adevar pretul era diferit, iar dansa mi-a spus ca trimite pe cineva mai “mare in grad”. Am asteptat vreo 10 min, nimeni nu a aparut…m-am plimbat printre raioane pana ce am gasit “acea” persoana. A venit si ea sa verifice si din nou era pretul diferit 🙂  cand am intrebat-o de ce ea a zis ca nu stie nimic si, ca la casa se m-i se v-a face o reducere!?!? Am intrebat-o daca cineva nu se uita la pretul per kg acea persoana nu stie cu cat cumpara, ea a ridicat din umeri parca nici nu o interesa.
Cand i-am spus ca trimit poze la Opc dansa iar a ridicat din umeri zicand: “faceti ce vreti” si a plecat fara nici o explicatie fara nici o scuza.
Iar cireasa de pe tort este ca am sunat la OPC insa nimeni nu ridica receptorul!”, se arată în mesajul trimis de sătmărean pe adresa redacției noastre.
Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

7 comentarii

  1. y Răspunde

    Așa îi trebuie. Piața este plină de piersici autohtone, gustoase dar domnul de lene merge la reducere la supermarket. Eu înțeleg că iarna poftești niște fructe și nu găsești decât la astfel de magazine, dar măcar acum hai să mâncăm fructe-fructe.

    • Unu' Răspunde

      De multe ori, piața e plină cu produsele cumpărate de la supermarket!
      Într-o dimineață, în drum spre sericiu am intrat la Kaufland să-mi iau câte ceva, profitând de faptul că imediat după deschidere nu e aglomerat. Stând la casă, a venit după mine un domn cu două coșuri pline cu fructe! Domnul respectiv are o tarabă la piața mare, sâmbăta de la el cumpăram unele fructe! Deci …
      Bineînțeles că nu voi mai cumpăra de la el!

      • y Răspunde

        Din păcate ai dreptate. Eu fac piața de mult și îi cunosc. Prima regulă este că femeia care vinde în piață zilnic nu muncește pământul, că doar e în piață nu are când. Cei care sunt producători adevărați nu apucă un loc pe masă din cauza mafiei de acolo și vând pe jos pe o bucată de nylon. Ei îi cam știu pe cei șmecheri și îi evit. Și dacă nici acum nu găsești fructe ca lumea în piață atunci nu știu când. Trebuie să fii puțin atent. Oricum, locurile centrale în care te împiedici la piață sunt ocupate de mult de șmecheri.

  2. Unu Răspunde

    Îi recomand cetățeanului înșelat să se deplaseze pana la OPC cu poza si bonul fiscal si va avea o surpriza plăcută. ..chiar se iau masuri in astfel de situații

  3. Dr.Albann Răspunde

    Kkatii astia ,Columbus,care se dau ” Carrefour” dar de fapt sunt un fel de cenusereasa a carrefourului,pe langa faptul ca au preturi de de tot kktul,mai si inseala lumea !! Billa era cea mai serioasa firma din Satu Mare !!

    • Gyusi Răspunde

      Stai linistit ca sunt aceeasi angajati, aceeasi sefa de magazin care era si pe vrema “regretatului” Billa + niste angajati noi. La fel si denumire firmei de “Columbus” este numele firmei din RO care detinea brandul Billa 😉

  4. Norick Răspunde

    Data trecuta lebenita , acuma piersica…. Este o intreaga echipa de marketing , care se ocupa numai cu diverse trucuri de a insela pe clienti. Nu trebuie sa referiti doar la acest magazin .Cu preturi diferite in ORICE magazin din orice tara poti intalni. Doar e un business “minor” cu jonglarea preturilor , dar cu un profit semnificativ. Va dati seama din 10 cumparatori doar vreo 1 -2 observa aceasta “greseala”. Si vin cu dume ah scuze acuma am setat preturile si inca nu este activ la casa de marcat bla-bla -bla . 😉 ,-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.