PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&VIDEO. Zâmbete, curiozitate și multă voie bună, la Zilele Partium

Pentru că cea de-a XVI-a ediția a Zilelor Maghiare Partium se apropie cu pași repezi de final, ziua de mâine fiind chiar ultima din acest an, am dorit să luăm pulsul evenimentului și ne-am plimbat printre festivalieri, lucru care ne-a oferit imagini frumoase, de adevărată sărbătoare.

Oameni de toate felurile, copii, adolescenți, tineri rebeli, mămici, tătici și bunici, cu toții s-au adunat în această penultimă zi a evenimentului, sâmbătă, 26 august, în Grădina Romei, oferind o imagine care trezește zâmbete și descrețește frunțile oricui.

Sătmărenii chiar s-au simțit bine cu toții, indiferent că vorbim de români ori maghiari, oamenii au trăit din plin fiecare moment petrecut în familie, analizând toate standurile puse la dispoziție de organizatori și îmbrățișând orice lucru inedit care le-a ieșit în cale.

Fie că vorbim de petrecăreți, gurmanzi, iubitori de artă, ori de cei cu multă adrenalină sau de cei axați pe relaxare totală, cu toții au găsit câte ceva de făcut și cu toții s-au distrat pe cinste, zâmbetele curgând într-una, iar buna dispoziție a fost la ea acasă.