PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Incredibil: Şi-a înşelat iubitul cu trei bărbaţi! Apoi s-a plâns că a fost sechestrată!

Un caz incredibil s-a petrecut în acest weekend în judeţul Satu Mare. O tânără ce lucrează ca barman şi-a înşelat iubitul cu trei bărbaţi, apoi a reclamat că a fost sechestrată, dar a fost prinsă cu minciuna.

Totul a început când iubitul ei o bănuia de infidelitate. El i-a instalat tinerei o aplicaţie pe mobil cu care a urmărit-o. Ambii erau la serviciu, când bărbatul a observat că iubita sa se deplasează prin judeţ. A sunat-o dar nu i-a răspuns. Atunci a făcut schimb de tură cu un alt coleg şi a pornit pe urmele iubitei, găsind-o pe plaja de la Apa în compania a trei bărbaţi.

Aici iubita s-a panicat şi a spus că a fost luată cu forţa de cei trei bărbaţi pentru a fi şoferiţă, pentru a-i duce la plajă.

În aceste condiţii, iubitul a anunţat Poliţia şi toţi au ajuns la un post de poliţie unde li s-au luat declaraţii. Aşa s-a descoperit că iubita a mers de bună voie cu toţi cei trei bărbaţi şi că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiecare, iar acuzaţiile de sechestrare au fost doar pentru a  scăpa în faţa iubitului.

Între timp, tânăra a leşinat de două ori, la Poliţie ajungând şi o ambulanţă.