Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Incredibil: Şi-a înşelat iubitul cu trei bărbaţi! Apoi s-a plâns că a fost sechestrată!

Un caz incredibil s-a petrecut în acest weekend în judeţul Satu Mare. O tânără ce lucrează ca barman şi-a înşelat iubitul cu trei bărbaţi, apoi a reclamat că a fost sechestrată, dar a fost prinsă cu minciuna.

Totul a început când iubitul ei o bănuia de infidelitate. El i-a instalat tinerei o aplicaţie pe mobil cu care a urmărit-o. Ambii erau la serviciu, când bărbatul a observat că iubita sa se deplasează prin judeţ. A sunat-o dar nu i-a răspuns. Atunci a făcut schimb de tură cu un alt coleg şi a pornit pe urmele iubitei, găsind-o pe plaja de la Apa în compania a trei bărbaţi.

Aici iubita s-a panicat şi a spus că a fost luată cu forţa de cei trei bărbaţi pentru a fi şoferiţă, pentru a-i duce la plajă.

În aceste condiţii, iubitul a anunţat Poliţia şi toţi au ajuns la un post de poliţie unde li s-au luat declaraţii. Aşa s-a descoperit că iubita a mers de bună voie cu toţi cei trei bărbaţi şi că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiecare, iar acuzaţiile de sechestrare au fost doar pentru a  scăpa în faţa iubitului.

Între timp, tânăra a leşinat de două ori, la Poliţie ajungând şi o ambulanţă.

14 comentarii

  1. românia Răspunde

    A leșinat pentru că este o ……. Știți voi ce. Las-o frate până nu te umple cu gonoree sau altceva și mai grozav. Nu merită.

  2. Vasile Răspunde

    Iubitul va face puscarie pe legea sigurantei nationale, pentru instalarea de dispozitive de urmarire fara autorizare.

    • Xy Răspunde

      Macar vom afla numele zdrentei sa stim la ce bar sa mergem de vrem o felatie.

    • Cali Gyula Răspunde

      Ai vazut si tu la televizor chestia cu GPS-ul montat pe masina si…gata !! Stii tu ca este o infractiune si ca individul inselat va face puscarie !Este doar o simpla aplicatie a smartphone-ului din ”setari” nicidecum ”instalarea de dispozitive de urmarire fara autorizare” !!Si tu poti face setarile respective daca ai suspiciuni ca nevasta-ta ”o da” si altora !!Toata chestia este sa aiba un iPhone 8 iar tu sa stii face setarile !!Daca nu,roag-o pe ea sa le faca !

  3. Unu' Răspunde

    Partea cu urmăritul prin aplicația instalată pe telefon este infracțiune și o gravă încălacare a drepturilor constituționale ale persoanei!

    • românia Răspunde

      Bine ai spus. Încălecare. Lasă treaba cu drepturile alea. În țara asta toate problemele sunt rezolvate, polițiștii nu au de treabă. Îi dă maxim o amendă și gata.

  4. Xy Răspunde

    Prea mult sex dauneaza grav sanatatii

  5. Andrei Răspunde

    eu cred ca e articol inventat.

  6. Marius Răspunde

    Daca ambii erau in timpul serviciului, ea a mers de la locul de munca sau si ea a schimbat tura cu cineva?? Si vrem sa stim daca a facut cu toti deodata sau pe rand )))))??

  7. sistem Răspunde

    Proverbul zice : Sa nu inghiti niciodata dupa 3.

  8. Ana Conda Răspunde

    …dupa ce i-a ”rezolvat” pe toti trei,de ce dreaq s-a mai dus la plaja tot in compania celor trei ???

  9. Zoli Răspunde

    Scroafa dracului, asta-i mai rãu ca Maria Tereza

  10. Garuboz Răspunde

    Vrea s-a concureze cu Ciocciolina.

  11. ion de la raion Răspunde

    alt articol de rahat nu mai stiti ce sa inventati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.