PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Pățania unei sătmărence la supermarket. Discuții aprinse angajat – client!

O zi obișnuită la supermarket s-a transformat pentru o sătmăreancă într-o adevărată dispută cu unul dintre angajații lanțului de magazine. Dorind să ia masa și să-și cumpere alimente necesare unei diete, femeia a fost apostrofată de un angajat, totul degenerând într-o discuție de-a dreptul incredibilă.

Sătmăreanca ne-a contactat și ne-a descris conversația pe care a avut-o cu angajatul supermarketului din municipiul Satu Mare.

,,Cum iti porneste ziua daca vrei sa mananci la supermarket?
— Eu : Buna, doresc din piept de pui
– Doamna : Cartofi ? Chifla ?
– Nu, multumesc !
( Dupa care imi pune 2 bucati de carne )
– Eu : nu va suparati, imi puteti cantari ca sunt la dieta stricta ( mi se parea putin doua bucati mici de carne fiindca nu imi acoperea cantitatea obligatorie de proteina )
La care se baga in seama ,,domnul” care frigea carnea …
– ,,Domnul” : da ce crezi, ca noi suntem aici sa iti cantarim pentru dieta ta ???
– Eu : Nu va suparati dar nu cred ca v-am cerut sa imi sariti intr-un picior …
– ,,Domnul”: Crezi ca nu iti dau gramajul care trebuie ?
– Eu: V-am spus , sunt la dieta stricta …
,,Domnul” – Nu avem cantar !
– Eu: Sunteti obligati sa aveti cantar ca sunt afisate preturile la gramaj , asta o stiu ,ca si eu am lucrat la Hot-Dog si protectia consumatorului mi-a cantarit si chifla …!
,,Domnul “: De aia esti apoi asa de grasa ! …
– Eu: Poftiiim ???
Dupa care ma duc la informatii clienti sa vorbesc cu un superior care isi cerea scuze si a iesit la el, dar si cu ea vorbea arogant si pe un ton ridicat … si clientii au plecat din cauza lui … Dupa a venit logodnicul meu sa il ia la rost cum isi premise sa vorbeasca asa, el speriat nega ca a vorbit urat cu mine …
Am vorbit cu mai multi despre cele intamplate si multi au zis ca e o fire oribila si aroganta!
Intrebarea este, de cate reclamatii este nevoie sa il dea afara sau sa lucreze in depozit unde nu are relatii cu clienti ???”, a conchis, revoltată, sătmăreanca.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.