Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Pățania unei sătmărence la supermarket. Discuții aprinse angajat – client!

O zi obișnuită la supermarket s-a transformat pentru o sătmăreancă într-o adevărată dispută cu unul dintre angajații lanțului de magazine. Dorind să ia masa și să-și cumpere alimente necesare unei diete, femeia a fost apostrofată de un angajat, totul degenerând într-o discuție de-a dreptul incredibilă.

Sătmăreanca ne-a contactat și ne-a descris conversația pe care a avut-o cu angajatul supermarketului din municipiul Satu Mare.

,,Cum iti porneste ziua daca vrei sa mananci la supermarket?
— Eu : Buna, doresc din piept de pui
– Doamna : Cartofi ? Chifla ?
– Nu, multumesc !
( Dupa care imi pune 2 bucati de carne )
– Eu : nu va suparati, imi puteti cantari ca sunt la dieta stricta ( mi se parea putin doua bucati mici de carne fiindca nu imi acoperea cantitatea obligatorie de proteina )
La care se baga in seama ,,domnul” care frigea carnea …
– ,,Domnul” : da ce crezi, ca noi suntem aici sa iti cantarim pentru dieta ta ???
– Eu : Nu va suparati dar nu cred ca v-am cerut sa imi sariti intr-un picior …
– ,,Domnul”: Crezi ca nu iti dau gramajul care trebuie ?
– Eu: V-am spus , sunt la dieta stricta …
,,Domnul” – Nu avem cantar !
– Eu: Sunteti obligati sa aveti cantar ca sunt afisate preturile la gramaj , asta o stiu ,ca si eu am lucrat la Hot-Dog si protectia consumatorului mi-a cantarit si chifla …!
,,Domnul “: De aia esti apoi asa de grasa ! … ?
– Eu: Poftiiim ???
Dupa care ma duc la informatii clienti sa vorbesc cu un superior care isi cerea scuze si a iesit la el, dar si cu ea vorbea arogant si pe un ton ridicat … si clientii au plecat din cauza lui … Dupa a venit logodnicul meu sa il ia la rost cum isi premise sa vorbeasca asa, el speriat nega ca a vorbit urat cu mine …
Am vorbit cu mai multi despre cele intamplate si multi au zis ca e o fire oribila si aroganta!
Intrebarea este, de cate reclamatii este nevoie sa il dea afara sau sa lucreze in depozit unde nu are relatii cu clienti ???”, a conchis, revoltată, sătmăreanca.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

3 comentarii

  1. Jenny Răspunde

    Eu nu am avut genul asta de probleme dar pe mine ce ma revolta este ca casierele nu-ți zic nici măcar buna ziua,dar atunci sa aștepți să-ți mulțumească…si cand tu le spui multumesc,din politețe,ele iti răspund:cu plăcere,…eh,asta este România.

  2. Marinar Răspunde

    Si pana la urma e grasa sau nu?

  3. cetateanul relaxat Răspunde

    Nu iau apararea nimanui,cu siguranta exista lucratori comerciali cu…probleme…dar am vazut destui clienti nehotarati in special la raionul carne de la kaufland care cereau sa vada o bucata de carne,ezitau,si apoi mai cereau inca 2,3 spre comparatie,in timp ce aglomeratia crestea la raionul respectiv! Doamna in cauza e revoltata tare..dar chiar din varianta ei reiese ca a dat prima tonul la ironii…,,nu cred ca v am cerut sa sariti intr-un picior…spune dansa! Din punctul meu de vedere a provocat schimbul de replici acid…si hai repede cu demisia…ca eu sunt sensibila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.