PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO & VIDEO. Cartier invadat de șobolani. ,,Ne este frică să ieșim”

Un cartier din municipiul Satu Mare se confruntă cu o invazie de șobolani. Vieţuitoarele mişună într-un ritm alert printre blocuri, maşini şi containere, fapt care îi îngrozeşte pe sătmărenii din zonă.

Sătmărenii din cartierul Solidarității ne-au trimis imagini pe adresa redacției, prin care vor să aducă în atenția autorităților o problemă gravă. Oamenii se plâng de o invazie a șobolanilor și spun că le este frică să mai iasă din case.

,,Asta am gasit in fata blocului unde se joaca copii si umbla oameni in cartierul Solidaritatii”, spune unul dintre cititorii PortalSM.

 

,,Astăzi, vecinii noștri au surprins rozatoarele în fața blocului, nu mai știm la cine sa ne adresăm, este un teren în fața blocului care e îngrădit dar neingrijit unde mișună deja șobolanii, avem copii si ne este frica sa iesim afara, nu se poate lua nici o măsură totusi?”, sunt cuvintele unei sătmărence disperate.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.