Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO & VIDEO. Cartier invadat de șobolani. ,,Ne este frică să ieșim”

Un cartier din municipiul Satu Mare se confruntă cu o invazie de șobolani. Vieţuitoarele mişună într-un ritm alert printre blocuri, maşini şi containere, fapt care îi îngrozeşte pe sătmărenii din zonă.

Sătmărenii din cartierul Solidarității ne-au trimis imagini pe adresa redacției, prin care vor să aducă în atenția autorităților o problemă gravă. Oamenii se plâng de o invazie a șobolanilor și spun că le este frică să mai iasă din case.

,,Asta am gasit in fata blocului unde se joaca copii si umbla oameni in cartierul Solidaritatii”, spune unul dintre cititorii PortalSM.

 

,,Astăzi, vecinii noștri au surprins rozatoarele în fața blocului, nu mai știm la cine sa ne adresăm, este un teren în fața blocului care e îngrădit dar neingrijit unde mișună deja șobolanii, avem copii si ne este frica sa iesim afara, nu se poate lua nici o măsură totusi?”, sunt cuvintele unei sătmărence disperate.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

 

10 comentarii

  1. Un cititor Răspunde

    Alo domnu primar va rog sa luati masurile legale in primul rand sa verificați legalitatea îngradirii acestui teren care ani de zile nu a fost îngrădit plus de asta la cele 2 campanii electorale toți cei care au candidat la primărie au venit au văzut si au plecat si bineinteles au promis verzi i uscate , si dupa aia sa trimite ti ADP sa vina sa deratizeze zona ca ne mănâncă șobolanii si ar mai fi doua chestii ; chiar nu se poate face un loc civilizat din parcul solidarității putina investitie pt un loc de joaca la copii , iar lacul cubic? aceeași poveste promisiuni si iar promisiuni, chiar nu vedeti cat de penibil am ajuns? Nu face nimeni nimic in orasul asta de 20 ani pai curățenia lasa de dorit in tot orașul , mie mi-ar fi rusine sa fiu in locul dumneavoastra fiindca asta deja numai tine chiar de bani ci de manageriat

  2. Garceafi Răspunde

    Fix pix….. acum e alte probleme, partiumbuly trebuie sa iasa bine, si poate de la efervescenta vor pleca sobolanii. Sau daca se apuca fraierii de pe pod sa claxoneze, ii va deranja galagia. Daca nu, sorry. Il voi trimite pe citymanager sa spuna ca problema e de la proiectarea cartierului, ca Ceausescu n-a prevazut indicatoare cu accesul interzis pentru rozatoare. Si ia sa nu va plangeti, cei din centru e plin de ciori, si este kus pentru ei desi platesc impozite. Eventual, daca sunt printrei voi care nu este olah sa se mute la kosutkert, acolo Maskulik a facut frumos.

    • Norick Răspunde

      Sper sa nu fi vreun bugetar platit si din banii mei. Nu de alta , dar folosesti resursele comunitatii , fara sa aiba ceva de folos… 😉
      Dar daca esti un “partizan” privat , atunci o ai scuzele mele de rigoare .. .,-) :-)))

      • y Răspunde

        @norick.Problema este că în mare parte are dreptate. L-am făcut 4 ani cu ou și cu oțet pe dobitocul de doctor, că e incapabil, habar n-are, dar lasă vine Kereskenyi, UDMR are soluție. Na uite soluție! Adevărul este că are toată trupa la dispoziție, doi viceprimari PNL care ridică mâna cum vrea el să aibă majoritate în consiliu. Și vezi și tu ce este în oraș. Mai merge cu moștenirea odioasă, dar chestia cu lărgitul și cu alveola pentru autobuze nu era în proiect. Modifici din mers proiectul, suporți consecințele. O fi Găbor ăsta de bună credință, că doar e jurist, nu are cap de inginer, dar cineva îl sfătuiește prost. Foarte prost. Și este mizerie în oraș , iarba se coase odată la o lună, nu la 2 săptămâni cum era până acum, gunoiul pus în punga galbenă Florisal tot lasă pe stradă și vin țiganii și împrăștie. Cred că băiatul ăsta deja riscă să fie taxat cum l-au taxat alegătorii maghiari pe Ilyes. Și el a promis și nu a făcut nimic.

        • Norick Răspunde

          @y : din punctul Tău de vedere sunt şi eu 100% de acord . Pe mine doar CD-ul de mai sus pus pe repeat mă “deranjează”. Că nu este în stare să-şi facă faţă copilu’ aesta s-o ştiut încă de la grădiniţa. Dar viaţa politică şi interesele dictează – cetăţeanul simplu pedig suferă… :-)))

          • y

            Da, problema este că din niște interese personale iar se compromit toți ungurii. Și era o șansă să se demonstreze că nu numai gura e de noi. Coica ne-a demonstrat doar cum nu se conduce un oraș. Ocazie mai bună nici că se putea. Așa că bagă tare primare și fă ceva concret că e mare kaka în oraș. Și asta indiferent de naționalitate. Eu personal aș prefera și rezilierea contractului cu sălăjeanul ăsta. Clar, e prea mare pălăria pentru el.

          • Norick

            Pănă ce licitaţiile câştigă cel care face treaba cel mai ieftin , nu-i de mirat ce se întâmplă în oraş. Întrebarea mea este, ca oare când îşi cumpără autoturisme , televizoare ,case şamdp. tot aşa se procedează ????? (mă refer la dragii noştri politicieni) :-)))

    • un cetatean Răspunde

      Buna,
      Ce greu iti este viata ta totdeauana iti frica de ungurii…in fiecare coment mentionzi nenorocitul “partiumbuly” cum zici tu.
      Nu asi fi in pielea ta ca sa traiesc asa cum treiesti tu.
      O zi buna.

      • y Răspunde

        Ia și tu partea bună. Dacă nu era trupa veselă de la primărie “fix pix @garceafi” nici nu știa de existența Partiumului. Tot este ceva și ăsta.

  3. Garceafi Răspunde

    Pai asta e problema….ca cei ce vor sa ajunga la un moc si o bere la partiumbulii raman blocati pe pd, sau n-au curaju sa iasa pe strada de sobolani…..faceti ceva ca asa nu se mai poate 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.