PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Delegație de europarlamentari, în vizită la Negrești-Oaș

Șefa delegației PSD în Parlamentul European și președinta OFSD, Viorica Dăncilă, s-a aflat miercuri în vizită în orașul Negrești-Oaș, alături de mai mulți parlamentari europeni.

Delegația a oprit la Negrești-Oaș în drum spre Maramureșul istoric, după ce zilele trecute europarlamentarii de toate naționalitățile ai Comisiei pentru Dezvoltare Regională a PE  au participat la Cluj și la Zalău la întânirile organizate cu Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, pe tema atragerii fondurilor europene.

Din delegație a făcut parte și doamna Constsntze Khrel, MEP coordonator în Comisia Regi din Parlamentul European.

”Am avut parte de o primire călduroasă în orașul Negrești Oaș, un loc încărcat de tradiție și cultură, unde am avut plăcerea de a fi întâmpinată de un primar minunat, Aurelia Fedorca. Am rămas plăcut impresionată de frumusețea și sinceritatea oamenilor dar mai ales de mândria pe care o înfățișează atunci când poartă costumele populare. Doamna Constsntze Khrel, MEP coordonator în Comisia Regi din Parlamentul European, a rămas la fel de impresionată și a promis că va reveni în țara noastră să viziteze aceste minunate locuri”, a declarat europarlamentarul Viorica Dăncilă.

Delegația a fost întâmpinată la sediul Primăriei Orașului Negrești-Oaș de președintele PSD Satu Mare și primar al orașului, Aurelia Fedorca, senatorul Gabriel Leș și deputatul Octavian Petric. De asemenea, oșeni în port popular , alături de tezaurul uman viu Maria Finta au făcut onorurile de gazdă.

La plecare, Aurelia Fedorca le-a oferit oaspeților câte o păpușă oșenească ca să-și amintească de aceste locuri.

Sursa Comunicat de presă PSD Satu Mare