Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

FOTO. Delegație de europarlamentari, în vizită la Negrești-Oaș

Șefa delegației PSD în Parlamentul European și președinta OFSD, Viorica Dăncilă, s-a aflat miercuri în vizită în orașul Negrești-Oaș, alături de mai mulți parlamentari europeni.

Delegația a oprit la Negrești-Oaș în drum spre Maramureșul istoric, după ce zilele trecute europarlamentarii de toate naționalitățile ai Comisiei pentru Dezvoltare Regională a PE  au participat la Cluj și la Zalău la întânirile organizate cu Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, pe tema atragerii fondurilor europene.

Din delegație a făcut parte și doamna Constsntze Khrel, MEP coordonator în Comisia Regi din Parlamentul European.

”Am avut parte de o primire călduroasă în orașul Negrești Oaș, un loc încărcat de tradiție și cultură, unde am avut plăcerea de a fi întâmpinată de un primar minunat, Aurelia Fedorca. Am rămas plăcut impresionată de frumusețea și sinceritatea oamenilor dar mai ales de mândria pe care o înfățișează atunci când poartă costumele populare. Doamna Constsntze Khrel, MEP coordonator în Comisia Regi din Parlamentul European, a rămas la fel de impresionată și a promis că va reveni în țara noastră să viziteze aceste minunate locuri”, a declarat europarlamentarul Viorica Dăncilă.

Delegația a fost întâmpinată la sediul Primăriei Orașului Negrești-Oaș de președintele PSD Satu Mare și primar al orașului, Aurelia Fedorca, senatorul Gabriel Leș și deputatul Octavian Petric. De asemenea, oșeni în port popular , alături de tezaurul uman viu Maria Finta au făcut onorurile de gazdă.

La plecare, Aurelia Fedorca le-a oferit oaspeților câte o păpușă oșenească ca să-și amintească de aceste locuri.

Sursa Comunicat de presă PSD Satu Mare

8 comentarii

  1. cititor Răspunde

    Ura , uraaa, uraa, in 2017 se mai trimit astfel de comunicate, si ziarele le mai publica? Probabil pe bani, in fine, dar doamne care ne-a vizitat are un nume zici ca o jucat in Rumburak, si a fost primita cu caldura de primarita Aurelia Fedorca, uraaa uraaaa uraaaa

  2. y Răspunde

    Puneți lângă articolul ăsta un P mare de la publicitate și scrieți sub poză – Pierdut bun simț. Se declară nul.

  3. onut Răspunde

    Parca si vad ca ,cei din fotografie stiu vreo limba straina, poate domnul Petric stie, haha hahahaha

  4. osan Răspunde

    Nelipsitul ciocan om cu ,,vasta “cultura.

    • y Răspunde

      Ciocan ca ciocan (Mc hammer de Satu Mare) dar nici cu Tavi Petric nu mi-e rușine! Maaare cultură și la el!

  5. sorin Răspunde

    Da domnisoara Bran lipseste?Oau sau se zbate pentr judetul Satu-Mare in parlament? Dar pastorul Les? Si el se zbate tot pntr Judetu Satu-Mare? Oare ne-au mintit in campanie ?

  6. Dani Răspunde

    Poate la anu avem mai multa apa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.