PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Pericol în autobuz! A căzut ușa în timpul mersului!

Imagini de-a dreptul incredibile, surprinse în această dimineață de un sătmărean într-un autobuz Transurban, plin de copii care mergeau spre școală. Ușa autobuzului s-a desprins în timpul mersului, iar într-un final s-a rupt de tot. Bărbatul se întreabă, într-un mesaj trimis pe adresa redacției noastre, cum este posibil ca asemenea vehicule să treacă de Inspecția Tehnică Periodică.

,,Dl Kereskenyi Gabor împreună cu Transurban SA ne puteți explica cum trec aceste autobuze de verificarea tehnică ??? In timpul mersului pică ușa ?? Când le scoateți din circulație, după ce va muri cineva?? Vine iarna vom schia până la destinație?? Nu sunt bani ca să mai angajați mecanici ??? Mai bine omorâți oameni!!!”, se arată în mesajul sătmăreanului.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.