Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Pericol în autobuz! A căzut ușa în timpul mersului!

Imagini de-a dreptul incredibile, surprinse în această dimineață de un sătmărean într-un autobuz Transurban, plin de copii care mergeau spre școală. Ușa autobuzului s-a desprins în timpul mersului, iar într-un final s-a rupt de tot. Bărbatul se întreabă, într-un mesaj trimis pe adresa redacției noastre, cum este posibil ca asemenea vehicule să treacă de Inspecția Tehnică Periodică.

,,Dl Kereskenyi Gabor împreună cu Transurban SA ne puteți explica cum trec aceste autobuze de verificarea tehnică ??? In timpul mersului pică ușa ?? Când le scoateți din circulație, după ce va muri cineva?? Vine iarna vom schia până la destinație?? Nu sunt bani ca să mai angajați mecanici ??? Mai bine omorâți oameni!!!”, se arată în mesajul sătmăreanului.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

9 comentarii

  1. x Răspunde

    Pentru cetățeanul supărat – parcă Transurban are stație ITP proprie, nu ?

  2. unu Răspunde

    poate si domnul director bujor ( PSD ) AR TREBUI SA MEARAG SA CONTROLEZE ACELE AUTOBUZE , nu va suparati dar in niciun oras din romania nu vad asa autobuze cum apar la satu mare , dar inca odata domnul bujor fotbalist- jurist- arbitru- si director ar trebui sa gestioneze mai bine acest trasnurban ca nu e al lui , ca are masina de primare asta e latceva , dar sunt multi oameni care nu au masini , nu sa mai ai masina de serviciu

  3. Hytman Răspunde

    Unde-s autobuzele cumparate de Coica si compania?

  4. Hytman Răspunde

    Din banii negrii de cotizatii de la partid ar fi fost buni la reparat usile si caroseria autobuzelor

  5. Mészáros Gergely Răspunde

    Eu eram la fata locului când sa produs acest eveniment, și trebuie să specific că autobuzul NU era în mers, ci oprise deja în stație când la deschiderea ușii acesta a început să cadă în afară, dar un bărbat a ţinut. Nu era absolut nimeni în pericol! Și în câteva minute a venit un alt autobuz care ne aducea mai departe.

    • abc Răspunde

      Poate așa este. Dar mă gândesc că nu este normal ca autobusul să ajungă în bucăți în garaj. Lucruri din astea nu se întâmplă brusc. Busul ăla nu avea voie să plece în cursă.

    • k Răspunde

      asteptam dovada ca ai fost acolo . asa toata lumea poate spune ca a fost la fata locului si ca autobusul era in miscare

      • Norick Răspunde

        Daca te gandesti putin nu prea ai sanse sa-ti pica usa in cap in timpul mersului. Nu de alta , dar si inginerii care au proiectat masina (in anii 70-80 !) s-au gandit la asta si au introdus elemente de siguranta. Nu vreau sa-mi iau in aparare firma , este evident ca diugul asta deja de mult timp trebuia sa fie la Remat , dar sa fim corecti , fara minciuni… 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.