PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

GALERIE FOTO. Seniorii PSD Satu Mare, felicitați de Ziua Internațională a Vârstnicilor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Satu Mare a organizat astăzi, joi, 28 septembrie, la sediul partidului, un eveniment în cadrul căruia i-a felicitat pe reprezentanții Organizațiilor de Pensionari ai PSD. La eveniment a participat conducerea PSD Satu Mare, în frunte cu președinta Aurelia Fedorca, precum și parlamentarii Octavian Petric și Gabriel Leș.

,,Este o zi specială, o zi în care noi sărbătorim experiența și avem ocazia să ne arătăm prețuirea pentru tot ceea ce dumneavoastră ați făcut pentru noi și pentru societatea în care noi trăim. O spun întotdeauna, pentru noi sunteți niște modele. Eu, în numele meu personal, în numele colegilor mei, vreau să vă mulțumim pentru că existați, vreau să vă mulțumim pentru că sunteți nucleul dur al Partidului Social Democrat. Dacă efortul dumneavoastră nu era semnificativ, cred că niciunul dintre noi, astăzi nu puteam să spunem că suntem primari, parlamentari, consilieri județeni. Sunteți modele pentru noi de aceea vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi”, a declarat președintele PSD Satu Mare și primarul de Negrești, Aurelia Fedorca.

 

,,Vă mulțumesc pentru că sunteți stâlpul partidului nostru și al societății. Fără valoarea aăugată pe care ați adus-o, nu am fi fost aici, azi, de aceea aveți toată considerația și respectul meu, dar și al colegilor mei. Vreau să vă mulțumesc pentru efortul pe care l-ați depus în alegerile de anul trecut și vreau să vă asigur că tot ceea ce am promis în campanie se va materializa și va merge mai departe”, a spus deputatul Octavian Petric.

De asemenea, și senatorul Gabriel Leș a avut numai cuvinte de laudă și apreciere pentru pensionari: ,,Ceea ce facem aici astăzi, nu trebuie să fie pentru dumneavoastră o obligație și aș vrea să vă spun că ne simțim onorați pentru ceea ce sunteți dumneavoastră, pentru ceea ce ați făcut pentru noi, pentru eforturile pe care le-ați depus pentru Partidul Social Democrat. Vă iubesc, vă respect și vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut și aș vrea să vă asigur că PSD, activitatea mea și a colegilor mei va fi exact așa cum a promis programul de guvernare”.

La final, reprezentanții Organizațiilor de Pensionari ai PSD au primit diplome din partea parlamentarilor.