Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

GALERIE FOTO. Seniorii PSD Satu Mare, felicitați de Ziua Internațională a Vârstnicilor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Satu Mare a organizat astăzi, joi, 28 septembrie, la sediul partidului, un eveniment în cadrul căruia i-a felicitat pe reprezentanții Organizațiilor de Pensionari ai PSD. La eveniment a participat conducerea PSD Satu Mare, în frunte cu președinta Aurelia Fedorca, precum și parlamentarii Octavian Petric și Gabriel Leș.

,,Este o zi specială, o zi în care noi sărbătorim experiența și avem ocazia să ne arătăm prețuirea pentru tot ceea ce dumneavoastră ați făcut pentru noi și pentru societatea în care noi trăim. O spun întotdeauna, pentru noi sunteți niște modele. Eu, în numele meu personal, în numele colegilor mei, vreau să vă mulțumim pentru că existați, vreau să vă mulțumim pentru că sunteți nucleul dur al Partidului Social Democrat. Dacă efortul dumneavoastră nu era semnificativ, cred că niciunul dintre noi, astăzi nu puteam să spunem că suntem primari, parlamentari, consilieri județeni. Sunteți modele pentru noi de aceea vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi”, a declarat președintele PSD Satu Mare și primarul de Negrești, Aurelia Fedorca.

 

,,Vă mulțumesc pentru că sunteți stâlpul partidului nostru și al societății. Fără valoarea aăugată pe care ați adus-o, nu am fi fost aici, azi, de aceea aveți toată considerația și respectul meu, dar și al colegilor mei. Vreau să vă mulțumesc pentru efortul pe care l-ați depus în alegerile de anul trecut și vreau să vă asigur că tot ceea ce am promis în campanie se va materializa și va merge mai departe”, a spus deputatul Octavian Petric.

De asemenea, și senatorul Gabriel Leș a avut numai cuvinte de laudă și apreciere pentru pensionari: ,,Ceea ce facem aici astăzi, nu trebuie să fie pentru dumneavoastră o obligație și aș vrea să vă spun că ne simțim onorați pentru ceea ce sunteți dumneavoastră, pentru ceea ce ați făcut pentru noi, pentru eforturile pe care le-ați depus pentru Partidul Social Democrat. Vă iubesc, vă respect și vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut și aș vrea să vă asigur că PSD, activitatea mea și a colegilor mei va fi exact așa cum a promis programul de guvernare”.

La final, reprezentanții Organizațiilor de Pensionari ai PSD au primit diplome din partea parlamentarilor.

 

 

 

16 comentarii

  1. justin Răspunde

    cati dintre voi au pensie de 600 lei??
    “stalpurile societatii”

    • y Răspunde

      Majoritatea dintre ei au muncit o viață. Au și o opțiune politică, e treaba lor. Dar majoritatea dintre ei au atâta bun simț ca să nu se afișeze în public cu nici un partid. Asta nu e cu nimic mai prejos decât vestita găleată portocalie și puiul refrigerat a la Târgoviște la ceva alegeri generale sau locale nu mai știu . Nu că nu am participat la sindrofie, dar pur și simplu la o vârstă constați că nu ai nevoie de așa ceva. Iar de exemplu fosta peremistă înfocată Haidu amu pesedistă e treaba ei ce face în particular. Dar ce treabă are noul și răsreformatul FSN cu ei ? Cam prea devreme pentru campania electrorală.

    • liviu Răspunde

      sub 2000 lei , nici nu se discuta.

  2. Radu Moldovan Răspunde

    Fosile comunisto-pesediste !

  3. abc Răspunde

    Adunătură de oportuniști pseudocomuniști ! Dar nu dispăreți odată ?

  4. Dumitru farcas instalatorul Răspunde

    Comunistii astia au tras in spate tara asta, Iliescu, minerii,si iara Iliescu si iara minerii

  5. gheorghe Răspunde

    Pe vremea lui nea ceasca cand mergeau la marele congres al pcr se facea garnitura de tren speciala pentru alesii tarii si mergeau de se dastrabalau si se ghiftuiau cu toate bunatatile iar clasa muncitoare (mancatoare,taranimea si restul ….sobolanilor cum ii placea lui coana leana sa ne spuna)era muritoare de foame …totul la ratie..Stiu asta din spusele unui ,,ales” in marea adunatura nationala care muncea la UNIO si care intr-un moment de sinceritate mi-a spus despre cum era in acele trenuri….chiolhanuri si destrabalare la maxim).Cand mergeau oamenii la schimbul trei isi lasau plasele cu sticla de lapte in fata magazinului alimentara ca sa poata sa-si cumpere ratia de lapte la copilasi…sau ati uitat cum se statea pe str. depozitelor la rand la butelii?Apropo as dori sa stiu ce pensie primeste cate un exemplar din astia…tatal meu a fost veteran de razboi cu patru ani de prizonierat in rusia,(tara sora), si abia primea 600 de lei plus ca a mai muncit pe la fabricile din satmar.PACAT,MARE PACAT ca ne-au condus si ne conduc tot nomenclaturistii,securistii si oportunistii….petric?hai mai nene …daca asta este cel mai reprezentativ satmarean atunci VAI SI AMAR de capuyl nostru.De cand a fost in parlamentul tarii ce a facut bun pentru satmar?Credeti-ma nu am numic cu el dar nu stiu cum se face ca ne reprezinta numai oameni care nu fac nimic pentru satmar…..daca ar fi vrut sa faca ceva aveam cel putin un pod peste Somes si o banda de ocolire a orasului.Parerea mea.

  6. Horti Miklos Răspunde

    In groapa cu ei.
    Hotii dracului.
    Dögöljön meg mind.
    Rákot a gyomrukba…vedérrel !!

  7. UTC Răspunde

    Si câți dintre urmașii lor lucrează la privat?

  8. UTC Răspunde

    Pentru ca văd in cartier un fost UTC-ist de vaza care se lauda ca Aeroportul e pe mâna feciorului(salvat de la finanțe ) si a nurori . Așa e la una mică omul vorbește mai mult

  9. UTC Răspunde

    Scz….
    Nurorii

  10. aurelian Răspunde

    Tun de 1 milion de euro dat de Petric pe filiera Mircea Pascu – Zgonea – Viorel Stefan

  11. codrin stefanescu cu plete Răspunde

    Le multumim oamenilor ca ne-au ajutat sa fim milionari si sa jefum tara

    • gina lulabrigida manele Răspunde

      Poate cei de la masă și primele rânduri, șefimea, că restul îs amărâți și spălați la creier. Oare ce or face când nea Ilici ateul nu va mai fi ? Că nu poți să spui că trece la cele veșnice, nu ?

    • justin Răspunde

      dam si lor cate 600 de lei pe luna sa nu moara de foame dupa o viata intreaga de munca, daca au nevoie de medicamente sau sa plateasca utilitati sa-i ajute copiii lor doar pentru asta sunt facuti nu?
      “mandrii ca suntem romani!”

  12. cetatean Răspunde

    O adunătură de comuniști! Un prilej ideal de a depăna amintiri din epoca”de Aur”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.