PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Hoțul din autobuz, cunoscut în tot orașul. Mărturie: ,,L-am prins cu mâna în buzunarul meu”

Hoțul de telefoane care operează în mijloacele de transport public în comun și despre care PortalSM a scris ieri, a fost recunoscut de foarte mulți sătmăreni, oamenii fiind de-a dreptul stupefiați la aflarea veștii că acest individ se află încă în libertate.

Sătmărenii au postat o sumedenie de comentarii în care au precizat că l-au văzut de foarte multe ori pe acest individ urcând în mijloacele de transport și acționând cu rapiditate. Întrebarea oamenilor este una singură: ,,Cum e posibil ca acest individ să fie încă liber?”

,,De ce nu ia Poliția măsuri? Eu l-am văzut de foarte multe ori pe autobuz”, spune o sătmăreancă, completată ulterior de altcineva ,,Nu e o noutate! Ce e mai jalnic este că se află în libertate, eu îl văd în fiecare zi în Micro 17”.

Alți sătmăreni vorbesc de o adevărată ironie: ,,Se știe că fură, dar nimeni nu face nimic. Poliția ar trebui să-l aresteze”, ,,La câte furturi are acest individ, ar trebui să-și schimbe domiciliul pe strada Mileniului. El trăiește din furt” ,,Și mie mi-a băgat mâna în buzunar după telefon, am rămas șocată, bine că am reacționat și nu a apucat să-l sustragă”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii ale satmarenilor, cu privire la acțiunile întreprinse de acest individ.

Mai mult decât atât, un sătmărean a spus că a fost păgubit, iar oamenii legii au dat din umeri: ,,Mi-a furat și mie telefonul în luna mai, pe autobuz. Am fost la Poliție, dar nu s-a întâmplat nimic”.