Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

Hoțul din autobuz, cunoscut în tot orașul. Mărturie: ,,L-am prins cu mâna în buzunarul meu”

Hoțul de telefoane care operează în mijloacele de transport public în comun și despre care PortalSM a scris ieri, a fost recunoscut de foarte mulți sătmăreni, oamenii fiind de-a dreptul stupefiați la aflarea veștii că acest individ se află încă în libertate.

Sătmărenii au postat o sumedenie de comentarii în care au precizat că l-au văzut de foarte multe ori pe acest individ urcând în mijloacele de transport și acționând cu rapiditate. Întrebarea oamenilor este una singură: ,,Cum e posibil ca acest individ să fie încă liber?”

,,De ce nu ia Poliția măsuri? Eu l-am văzut de foarte multe ori pe autobuz”, spune o sătmăreancă, completată ulterior de altcineva ,,Nu e o noutate! Ce e mai jalnic este că se află în libertate, eu îl văd în fiecare zi în Micro 17”.

Alți sătmăreni vorbesc de o adevărată ironie: ,,Se știe că fură, dar nimeni nu face nimic. Poliția ar trebui să-l aresteze”, ,,La câte furturi are acest individ, ar trebui să-și schimbe domiciliul pe strada Mileniului. El trăiește din furt” ,,Și mie mi-a băgat mâna în buzunar după telefon, am rămas șocată, bine că am reacționat și nu a apucat să-l sustragă”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii ale satmarenilor, cu privire la acțiunile întreprinse de acest individ.

Mai mult decât atât, un sătmărean a spus că a fost păgubit, iar oamenii legii au dat din umeri: ,,Mi-a furat și mie telefonul în luna mai, pe autobuz. Am fost la Poliție, dar nu s-a întâmplat nimic”.

2 comentarii

  1. aha Răspunde

    Poreclit “Bucsosaiu”, scuze daca nu am scris corect o transcriere din limba maghiara.
    Statiile de autobus mai ales din zona centrala ii “sunt dragi” impreuna cu pasagerii autobuselor. Este vechi client al politiei dar de cativa ani se pare ca este “negustor cinstit”.
    Apropo, nu mai este voie sa se popularizeze fotografiile hotilor din buzunare, violatorilor, pedofililor pt. ca le este afectat dreptul la imagine? Nu de alta dar cred ca asta ar face parte din adevarata prevenire care este clamata de ani de zile ca fiind o activitate politieneasca foarte importanta!

  2. rmanas Răspunde

    pai nu da domnul sa-i fure telefonul lui fimea. scapati de el pentru ceva timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.