PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primăria mută serviciile cu publicul la ultimul etaj din Someșul

Primăria Satu Mare primește gratuit ultimul etaj din magazinul Someșul. Unele dintre cele mai importante servicii din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare se mută într-un singur loc, unul spațios, municipalitatea venind astfel în ajutorul cetățenilor, care vor putea să își rezolve mai multe probleme, fără să fie nevoiți să se plimbe dintr-un loc în altul. 

Primarul Kereskenyi Gabor a anunțat astăzi, într-o conferinţă de presă că ultimul etaj din complexul comercial Someșul va găzdui, începând cu 1 ianuarie 2018, serviciul de buletine, starea civilă, o parte din serviciul taxe și impozite, precum și casieria Administrației Domeniul Public, care sa află în acest moment în zona pieței Someș. Astfel, se doreşte crearea unui ghişeu unic unde cetăţenii să-şi rezolve toate problemele.

” Vom înființa astfel un ghişeu unic pentru ca sătmărenii să nu mai fie obligați să străbată tot orașul pentru câteva acte. Noul spațiu va avea peste 600 de metri pătrați și va fi amenajat astfel încât să fie evitată aglomerația și cozile interminabile. Îmi pare rău că din cauza unor interese ascunse, Serviciile Pașapoarte, Permise și Înmatriculările de Vehicule nu se vor muta în această locație. Indiferent de deciziile pe care le iau alte instituții, noi alegem să ne punem mereu în slujba cetățenilor!”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Noul spațiu va avea peste 600 de metri pătrați și va găzdui servicii publice la standarde de secol XXI.