PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Un sătmărean s-a săturat de mașinile parcate alandala. ,,Poliția Locală face ordine?”

Un sătmărean s-a revoltat la culme după ce, în această după-amiază, a încercat să își caute un loc de parcare în zona Școlii Gimnaziale Constantin Brâncoveanu. Nu doar că nu a găsit vreun loc, însă a trăit o experiență, spune el, tragi-comică, învârtindu-se în zona respectivă preț de zeci de minute, traficul fiind infernal, iar mașinile parcate cu zecile în absolut toate zonele interzise. Sătmăreanul ne-a trimis imagini cu această aventură și se întreabă ce face Poliția Locală, având în vedere că sediul instituției se află la doi pași de această zonă.

,,Prin centru nu erau locuri de parcare, am ajuns în zona respectivă, în partea dreaptă era interzisă parcarea, dar totuși erau mașini parcate. Mă deranjează faptul că, deși există indicatoare care interzic parcarea, se parchează în neștire. Poliția locală face ordine acolo? Zi de zi e așa!”, spune sătmăreanul în mesajul trimis pe adresa redacției noastre.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.