PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO incredibil! În Satu Mare se fură combustibil direct din rezervor. ,,Mi s-au furat 40 de litri de motorină”

Spărgătorii de mașini au lăsat deoparte casetofoanele și au început să fure combustibil direct din rezervor. Un sătmărean care și-a parcat mașina pe strada Ostrovului a fost victima hoților.

Sătmăreanul și-a alimentat mașina, a parcat autoturismul în fața blocului, iar în această dimineață a constatat că nu poate porni la drum fiindcă hoții s-au servit copios din combustibil. I-au furat 40 de litri de motorină: ,,Azi dimineață în Satu Mare, pe strada Ostrovului am coborât la mașină și am constatat că mașina nu pornește. Mi s-au furat 40 de litri de motorină. Așa ceva, chiar așa?!”, a declarat sătmăreanul pentru Portal SM.

Se pare că prețurile mari la combustibil au făcut ca benzina ori motorina să devină o pradă interesantă pentru hoți.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.