Ultima actualizare: azi, 19:19
Locale

FOTO incredibil! În Satu Mare se fură combustibil direct din rezervor. ,,Mi s-au furat 40 de litri de motorină”

Spărgătorii de mașini au lăsat deoparte casetofoanele și au început să fure combustibil direct din rezervor. Un sătmărean care și-a parcat mașina pe strada Ostrovului a fost victima hoților.

Sătmăreanul și-a alimentat mașina, a parcat autoturismul în fața blocului, iar în această dimineață a constatat că nu poate porni la drum fiindcă hoții s-au servit copios din combustibil. I-au furat 40 de litri de motorină: ,,Azi dimineață în Satu Mare, pe strada Ostrovului am coborât la mașină și am constatat că mașina nu pornește. Mi s-au furat 40 de litri de motorină. Așa ceva, chiar așa?!”, a declarat sătmăreanul pentru Portal SM.

Se pare că prețurile mari la combustibil au făcut ca benzina ori motorina să devină o pradă interesantă pentru hoți.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

12 comentarii

 1. Cristi Răspunde

  Dupa mari eforturi tot mai multi au masina(rabla). Mai putin bani de combustibil pt. ca ala se consuma.

 2. Norick Răspunde

  Inteleg, ca le-au furat din combustibil – dar sa nu porneasca masina , asta nu cred. Inseamna ca si din motor ti-o tras cu vacuum… :-))) Exagerezi , mai ales ,ca nu stiu de ce ati pus poza asta cu mertanu’, Din ala nu tragi nici un deti de combustibil cu gura… :-)))

 3. Pop Ioan Răspunde

  Foarte interesant.Cum au bagat hotii furtunul in rezervor?Au dat o gaura in fundul rerzervorului si l-au golit intr-un lighean?Si din tevile de alimentare cum a disparut motorina?Asa cum presupune Norick,cu vacuum.Ar trebui sa justifice proprietarul alt fel in fata nevestei,ca nici bani nici motorina.

 4. Ruzsa Sándor Răspunde

  Masini…jafuri….Consider masina, autoturism dupa anul 2004, in rest EPAVE!!!

 5. obiectiv Răspunde

  Ştire inventată…Azi dimineaţă n-a putut porni şi a dat fuga la Portalsm.Nţţţ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Violatorul în serie a lovit din nou: a încercat să-şi violeze propria mamă!

Violatorul în serie din Bihor, despre care BIHOREANUL a dezvăluit, în ediţia de luni, că, a fost lăsat să iasă din puşcărie...

Închide