PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Verde la calea ferată! Treci, dacă poţi de tren!

Imagini de-a dreptul incredibile au fost suprinse astăzi de un cititor PortalSM la trecerea peste calea ferată de pe str. Rosetti din municipiul Satu Mare.

Un  cititor ce aştepta la culoarea roşie, a văzut cum trenul se opreşte pur şi simplu iar culoarea de semnalizare se transformă în verde, semn că maşinile pot să treacă în siguranţă. Doar că, un vagon era oprit tocmai pe unde trebuie să treacă autoturismele.

“Am rămas mască. S-a făcut o coloană de zeci de maşini care aşeptau să treacă peste calea ferată, trenul s-a oprit chiar în faţa noastră iar culoarea a fost verde, că putem să trecem. Din fericire, nu a durat mult, că trenul a pornit din loc şi totul a revenit la normal. Mă întreb dacă există probleme grave la sistemul de semnalizare şi se aştepată producerea unei tragedii”, ne-a transmis cititorul.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.