Ultima actualizare: azi, 17:20
Locale

VIDEO. Verde la calea ferată! Treci, dacă poţi de tren!

Imagini de-a dreptul incredibile au fost suprinse astăzi de un cititor PortalSM la trecerea peste calea ferată de pe str. Rosetti din municipiul Satu Mare.

Un  cititor ce aştepta la culoarea roşie, a văzut cum trenul se opreşte pur şi simplu iar culoarea de semnalizare se transformă în verde, semn că maşinile pot să treacă în siguranţă. Doar că, un vagon era oprit tocmai pe unde trebuie să treacă autoturismele.

“Am rămas mască. S-a făcut o coloană de zeci de maşini care aşeptau să treacă peste calea ferată, trenul s-a oprit chiar în faţa noastră iar culoarea a fost verde, că putem să trecem. Din fericire, nu a durat mult, că trenul a pornit din loc şi totul a revenit la normal. Mă întreb dacă există probleme grave la sistemul de semnalizare şi se aştepată producerea unei tragedii”, ne-a transmis cititorul.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

 

6 comentarii

 1. Norick Răspunde

  Nu vreau sa ma leg de cititor, doar sa mentionez : culoarea “verde” la trecere de peste calea ferata inseamna ca semaforul este in functiune si nu că maşinile pot să treacă fără să se asigure. Mare diferenţă şi din păcate forte mulţi şoferi cred la fel cu dânsul/dânsa..
  Din fericiere este foarte rar să se întâmple aşa ceva… :-))

  • matroz Răspunde

   Mai intra in discutie si e obligatoriu sistemul acustic si prin emiterea de semnale luminoase!Culoarea verde nu exista,e alba!Si apoi nu vad cine l-a oprit sa treaca,daca vroiau muschii lui!

  • Trayan Răspunde

   Toate semnele de circulatie sunt facultative. Libertatea persoanei este mai presus de orice lege, constitutie sau marcaj rutier. Doar prostii trebuie constrinsi, de exemplu oile. Vulturi fac ce vreau. Daca palpaie becul la indicator inseamna ca are baterie si banii nu au fost cheltuiti la firmele de consiliere a ginerlui sefului de statie CFR….

 2. hamster Răspunde

  Trebuia sa se faca alb si sa facut verde??? MINUNE!!!

  Tatal nostru
  Care esti in ceruri
  Sfinteasca-se numele Tau
  Vie imparatia Ta
  Faca-se voia Ta
  Precum in cer asa si pre Pamant
  Painea noastra cea de toate zilele
  Da-ne-o noua astazi
  Si ne iarta noua gresalele noastre
  Precum si noi iertam gresitilor nostri
  Si nu ne duce pre noi in ispita
  Ci ne izbaveste de cel rau
  Ca a Ta este imparatia
  Slava si puterea
  In numele Tatalui
  Al Fiului
  Al Sfantului Duh
  Amin.

 3. ion de la raion Răspunde

  asta da stire! 🙂 cititorii ar trebui sa poata trece oricum ca tot nu a precizat daca era pieton, conducator auto sau doar citea 🙂

 4. parearea mea Răspunde

  Dezastruoase sunt trecerile de cale ferata la noi in judet: rusine!! sunt un permanent pericol, ucid oameni. Nu vede niciun responsabil???? Buruieni de o parte si alta si soseaua este plina de hartoape!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se aude???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Maramureșul modernizează drumul la sud de Someș, până la limita cu județul Satu Mare

Marius Nica, ministru delegat pentru Fonduri Europene, a semnat astăzi contractul de finanțare aferent proiectului „Reabilitare Drumul Nordului – Maramureș”....

Închide