PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Consilierii PSD-ALDE au votat împotriva patinoarului și a ridicării mașinilor

Consilierii PSD-ALDE au votat împotriva proiectului care reglementează funcționarea patinoarului și a sistemului de ridicare a mașinilor parcate ilegal. Discuțiile au fost începute de consilierul ALDE, Mihai Huzău, care a cerut explicații cu privire la documentația primăriei, deoarece nu se știa dacă activitatea este în pierdere sau pe profit.
Administratorul public Maskulik Csaba i-a răspuns consilierului ALDE prin a preciza că nu se poate face nicio estimare cu privire la numărul de copii care vor patina.
În luarea de cuvânt, consilierul PSD, Ciprian Crăciun a întrebat dacă sistemul de ridicare a autoturismelor se va putea susține, având în vedere că va avea 18 angajați. Șeful Administrației Domeniului Public (ADP), Cristian Bozai Vodă a precizat că noii angajați vor avea activitate și în alte sectoare.
În cele din urmă, a fost suspusă votului propunerea consilierului ALDE, Mihai Huzău, de despărțire a celor două proiecte, dar a fost respinsă.
Într-un final, proiectul per ansamblu a fost votat de către cei 11 consilieri UDMR și PNL, în vreme ce cei 9 consilieri PSD-ALDE au votat împotrivă.
Replica finală a avut-o primarul, care le-a spus că astfel au votat împotriva patinoarului și a ordinii în trafic.