Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Consilierii PSD-ALDE au votat împotriva patinoarului și a ridicării mașinilor

Consilierii PSD-ALDE au votat împotriva proiectului care reglementează funcționarea patinoarului și a sistemului de ridicare a mașinilor parcate ilegal. Discuțiile au fost începute de consilierul ALDE, Mihai Huzău, care a cerut explicații cu privire la documentația primăriei, deoarece nu se știa dacă activitatea este în pierdere sau pe profit.
Administratorul public Maskulik Csaba i-a răspuns consilierului ALDE prin a preciza că nu se poate face nicio estimare cu privire la numărul de copii care vor patina.
În luarea de cuvânt, consilierul PSD, Ciprian Crăciun a întrebat dacă sistemul de ridicare a autoturismelor se va putea susține, având în vedere că va avea 18 angajați. Șeful Administrației Domeniului Public (ADP), Cristian Bozai Vodă a precizat că noii angajați vor avea activitate și în alte sectoare.
În cele din urmă, a fost suspusă votului propunerea consilierului ALDE, Mihai Huzău, de despărțire a celor două proiecte, dar a fost respinsă.
Într-un final, proiectul per ansamblu a fost votat de către cei 11 consilieri UDMR și PNL, în vreme ce cei 9 consilieri PSD-ALDE au votat împotrivă.
Replica finală a avut-o primarul, care le-a spus că astfel au votat împotriva patinoarului și a ordinii în trafic.

8 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Nimic nou sub soare!
    pesedeii și aldiștii iar se opun dezvoltării orașului, ca mai apoi peste ani să spună că e pe dos, că de fapr ei au votat pentru …
    Scursurile societății!
    PUIE MSD!
    AUIE MLDE!
    (plm, îmi rup limba înjurându-i!)

  2. moscraciun Răspunde

    evident ca sunt importiva ridicarii masinilor. ca doar PSD-ul ii apara pe cei care incalca legea ..

    • Un satmarean Răspunde

      Ai dreptate. Dar cei care ridica masinile sa le ridice pe toate care nu sunt parcate regulamentar, indiferent cine e proprietarul. In Satu Mare legea nu e pentru toata lumea, ci doar pentru cei care nu au pile si nu cunosc pe nimeni.

  3. abcdefgh Răspunde

    Pe scurt: Sa va fie rusine tuturor. Din stanga, mijloc, dreapta, sus, jos, la toti alesi. ASA! De ce? Ati fost alesi pentru a conduce o comunitate, pentru a aduce prosperitate in localitate. Pe bani cetatenilor! Si voi ce faceti? Sunteti contra un altuia, indiferent cine se afla la putere! In loc sa trageti “caruta” toti in aceeasi directie”. Nici unul dintre voi nu meritati sa fiti acolo atata timp cat votati pe baza de apartenenta politica si directive centrale de partid. Asat ati facut si pe vremea lu` Coica si acum la fel.
    Acasa cu voi! Cu toti! Dela primar, city manager pana la ultima femeie de servici care lucreaza acolo!

  4. Tyago Răspunde

    Domnii Micle cu Roca si cei de la administratia domeniul public anulau amenzile de parcare ale pesedistilor si aldeistilor fideli partidelor. Primarul sa verifice toate aceste neregularitati de abuz in serviciu a unor functionari din cadrul primariei.

    • Un satmarean Răspunde

      Ar trebui sa se verifice si amenzile de circulatie. Nu e normal sa se faca presiuni pe politistii de la circulatie si sa fie cercetati disciplinar ca, vezi doamne, au amendat pe cine nu trebuie. In Satu Mare legea nu e pentru toata lumea.

  5. Mircea Răspunde

    Plin de cretinisme in comentarii,de la 80 la 100 și ceva pt omul simplu muncitor de fabrica e normal?toate comentariile sunt din partea simpatizanțiilor

  6. GB Răspunde

    Pierdere sau profit
    Intrebare de mucalit,
    Her ciocolata cu lapte
    Astept ceva dulce cu carte.

    La 550 bucata
    De nu iese mai marim rata,
    Bizonul plateste spasit
    Asa faceti si voi profit.
    Ma inchin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.