PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Terenurile sintetice din cartierele sătmărene, într-o stare avansată de degradare

Terenurile sintetice de minifotbal construite în cartierele Micro 15 și Micro 17 sunt într-o stare avansată de degradare, arată consilierul local Radu Roca, într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

,,La nici doi ani de la inaugurare, terenurile sintetice de minifotbal din cartierele Micro 15 şi Micro 17 sunt intr-o stare avansată de degradare… plasa de sârmă ruptă, porţile de fotbal distruse, băncuţele de lângă terenul de fotbal distruse…si asta în condiţiile în care în august 2016 s-a impus printr-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local revigorarea activităţilor sportive prin implicarea autorităţilor publice locale iar în vederea individualizării acestor terenuri s-a impus şi acordarea de diferite denumiri ! Prin asemenea degradare doreşte primăria revigorarea activităţilor sportive??”, se arată în postarea consilierului Radu Roca.

,,P.S. Respect munca depusă de actuala conducere a Primăriei municipiului Satu Mare, să nu mă înţelegeţi greşit, dar mă aşteptam la mai multă grijă din punct de vedere al întreţinerii acestor terenuri pentru că o investiţie de acest gen nu este deloc de neglijat şi în plus este făcută din bani publici, adică din banii noştri ai contribuabililor!!”, a ținut să sublinieze consilierul.

Sursa foto – Facebook Roca Radu