Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Terenurile sintetice din cartierele sătmărene, într-o stare avansată de degradare

Terenurile sintetice de minifotbal construite în cartierele Micro 15 și Micro 17 sunt într-o stare avansată de degradare, arată consilierul local Radu Roca, într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

,,La nici doi ani de la inaugurare, terenurile sintetice de minifotbal din cartierele Micro 15 şi Micro 17 sunt intr-o stare avansată de degradare… plasa de sârmă ruptă, porţile de fotbal distruse, băncuţele de lângă terenul de fotbal distruse…si asta în condiţiile în care în august 2016 s-a impus printr-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local revigorarea activităţilor sportive prin implicarea autorităţilor publice locale iar în vederea individualizării acestor terenuri s-a impus şi acordarea de diferite denumiri ! Prin asemenea degradare doreşte primăria revigorarea activităţilor sportive??”, se arată în postarea consilierului Radu Roca.

,,P.S. Respect munca depusă de actuala conducere a Primăriei municipiului Satu Mare, să nu mă înţelegeţi greşit, dar mă aşteptam la mai multă grijă din punct de vedere al întreţinerii acestor terenuri pentru că o investiţie de acest gen nu este deloc de neglijat şi în plus este făcută din bani publici, adică din banii noştri ai contribuabililor!!”, a ținut să sublinieze consilierul.

Sursa foto – Facebook Roca Radu

 

8 comentarii

  1. cetateanul relaxat Răspunde

    Dupa ce ca suntem saraci (multi si cu duhul) mai distrugem si ce construim cu mare efort si intarziere! Inca o data se dovedeste ca nu avem respect pentru bunul public…de unde rezulta faptul ca doar administrarea contra cost (chiar si la o suma modica) cu paznic si administrator e singura solutie! Respect si scuze pentru cei care sunt cetateni responsabili!

  2. Hytman Răspunde

    Bai Roca , tu esti normal? La cat ati furat cu Coica, nu ne miram ca se degradeaza atat de repede!! Calitatea proasta a materialelor folosite isi arata valoarea! Sa va fie rusine!!

    • ... Răspunde

      Bai rahat cu ochi, poti tu sa demontrezi ce acuzi aici? Daca fac oamenii o plangere si te trezesti intr-un proces de calomnie in calitate de acuzat, ce o sa spui atunci? Ti se pare ca daca postezi aici nu poti fi identifiocat? Vezi ca doar ti se pare…
      Ai grija ce spui ca o dai in bara rau de tot spunand prostii in public

      • hamster Răspunde

        Se referea la prima imagine in care se vede rugina pe colutul stalpului verde de fier.

      • Gyuri Răspunde

        Poate se referea la faptul că au fost demolate parcări din CII si M17 care erau betonate cu 25cm de beton.Aşa ca să aibă ce lucra alţii.Parcarea de la Tei de ce n-a fost demolată şi a ajuns un strat de asfalt?Nu le-a trecut prin cap poate.

      • Unu' Răspunde

        Adevarul supără!
        Calitatea slabă a materialelor folosite se vede de la o poștă, iar costurile exorbitante la de execuție se pot vedea pe saitul primăriei! Cine a semnat recepția, tot așa, se poate afla!
        Știm cine a tăiat panglica, păcăliciul de dorel de sătmar, cel mai slab/prost/incompetent primar din istoria orașului!

        CUIE MOICA!

  3. unu Răspunde

    in mikro 15 nici nu trebuia sa faca dl coica teren de fotbal parcare trebuia sa faca

  4. pesede Răspunde

    Pesedistii p.lii! Ati nenorocit Satu Mare dar si o tara intreaga boratilor! Cat tupeu are si retardatul asta care a dormit 4 ani in papucii statului si a furat cu japca in cardasie cu Cojak!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.