PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PNL Satu Mare critică dur ,,revoluția fiscală”. ,,Totul se rezumă la o șmecherie ieftină”

Partidul Național Liberal (PNL) Satu Mare critică în termeni duri măsurile din reforma fiscală, ordonanța de urgență adoptată de Guvernul Tudose fiind catalogată drept un asalt asupra instituțiilor statului. În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, conducerea PNL Satu Mare a spus că revoluția fiscală lovește în plin companiile private, administrațiile locale și, implicit, cetățenii.

Deputatul sătmărean în Parlamentul României, Romeo Nicoară spune că scopul acestei revoluții fiscale este controlul absolut al statului de către PSD și ALDE și de către grupurile de interese asociate acestor partide: ,,Prin toate aceste măsuri ei doresc să ducă această țară spre un stat parazit, un stat falimentar”.

Prezent la conferința de presă, omul de afaceri și membru al PNL, Beniamin Urs a declarat că totul se rezumă la o simpla șmecherie: ,,Ordonanța de urgență adoptată ieri nu este altceva decât o șmecherie ieftină prin care încearcă să dea bani cu o mână și să ia cu două. Cel mai mare angajator la ora actuală în România nu este altcineva decât statul român. Atâția angajați are, că nici nu știe câți are, iar angajatorul, statul român, a promis mărire de salarii. Se măresc salariile, dar totodată contribuțiile pe care angajatorul trebuia să le plătească pentru fiecare angajat, de acum vor trece în sarcina angajatului. Adică ți-am dat cu o mână și ți-am luat cu două”, a spus Beniamin Urs.