Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

PNL Satu Mare critică dur ,,revoluția fiscală”. ,,Totul se rezumă la o șmecherie ieftină”

Partidul Național Liberal (PNL) Satu Mare critică în termeni duri măsurile din reforma fiscală, ordonanța de urgență adoptată de Guvernul Tudose fiind catalogată drept un asalt asupra instituțiilor statului. În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, conducerea PNL Satu Mare a spus că revoluția fiscală lovește în plin companiile private, administrațiile locale și, implicit, cetățenii.

Deputatul sătmărean în Parlamentul României, Romeo Nicoară spune că scopul acestei revoluții fiscale este controlul absolut al statului de către PSD și ALDE și de către grupurile de interese asociate acestor partide: ,,Prin toate aceste măsuri ei doresc să ducă această țară spre un stat parazit, un stat falimentar”.

Prezent la conferința de presă, omul de afaceri și membru al PNL, Beniamin Urs a declarat că totul se rezumă la o simpla șmecherie: ,,Ordonanța de urgență adoptată ieri nu este altceva decât o șmecherie ieftină prin care încearcă să dea bani cu o mână și să ia cu două. Cel mai mare angajator la ora actuală în România nu este altcineva decât statul român. Atâția angajați are, că nici nu știe câți are, iar angajatorul, statul român, a promis mărire de salarii. Se măresc salariile, dar totodată contribuțiile pe care angajatorul trebuia să le plătească pentru fiecare angajat, de acum vor trece în sarcina angajatului. Adică ți-am dat cu o mână și ți-am luat cu două”, a spus Beniamin Urs.

 

17 comentarii

  1. Grigore Răspunde

    Mai exista PNL Satu Mare?!

  2. Dinu Răspunde

    Cu smecherii, dar stau la butoane pesedistii., chiar cu riscul de a prpadi tara. Voi, liberalii, va aflati in umbra, fie va mancati intre voi, fie nu faceti nimic. Se pare ca Orban va scos la incalzire, altfel taceati si acum.

  3. Gicu Răspunde

    Cam multi la conferinta, dar idei putine.

  4. Antemir Răspunde

    Tanarul in galben e din aceea ce stiu ca PNL e partid de stanga, asa cum credeau duduile liberale?

  5. Tudor Răspunde

    In sfarsit, a aparut Opozitia! Oare cine v-o strans cu usa ca sa iesiti in conferinta de presa?

  6. cârcotaş Răspunde

    Nu am auzit ca Albu să protesteze când i s-a mărit salariul la 11 000 lei.Nu a aşteptat măriri de la stat ,şi-a tras partea împreună cu ceilalţi oportunişti şi incompetenţi din primărie.

  7. Mihai Răspunde

    Dar psd-isto- udmr-istul Albu tace? Joaca la dublu ssu triplu ca intotdeauna!

  8. Atent Răspunde

    Doamne Beny Urs , cu una ai dat cu doua ai luat , asa i la fabrica de oua ? S au cu doua ai dat si cu una ai luat , asa i facut la fabrica de gaini ?

  9. Cristi Răspunde

    V-a trezit cu forta Orban bai fripturistilor! Slugi ce sunteti!
    Profitori ai sistemului, niste combinatori!

  10. Marius Răspunde

    Lasa-l domne pe Urs asta ca e baiat bun! Credincios! Poate ne spune prin ce miracol a ajuns in pnl si consilier! Dormeo stie mai bine!

  11. Larisa Răspunde

    Măi penibilior, v-ați promovat amantele pe functii de conducere în partid! Mai aveți curaj sa vorbiți de principii !? Rusine sa va fie

  12. Mircea Răspunde

    Albule, nu prea ai curaj sa faci opoziție că ți-o schimbă PSD ul pe Luminița de la finante.
    Asta a ajuns PNL Satu Mare din păcate, captiv unor interese…

  13. y Răspunde

    Cum se spune pe la unguri – ”Vihar a biliben”.

  14. vasi Răspunde

    S-au trezit si adormiti in frunte cu somn usor romeo ca trebuie sa faca opozitie. astea cred ca sunt din latura psd care se opun acestor masuri pt ca sunt liberali doar de fatada

  15. Vali Răspunde

    Ce frumos stau astia doi la masa si cand colo se saboteaza reciproc pe unde pot! Se sapa si se toarna unul pe altul! Gretos!

  16. veghe Răspunde

    cine e Beniamin râs?

  17. dreptate Răspunde

    Vai de ea opoziție, liberalii stau prin boscheți iar usr-istii sunt praf si pulbere!
    Ca de obicei psd-ul va fi cel marinimos care da bani mai multi la toata lumea si dupa ce se sparge balonul promisiunilor vine opozitia care acum doarme si incerca sa repare idiotenile astora!
    Din pacate una le este cununa, diferenta este ca unii fura hotarati iar ceilalti isi dau peste maini unii altora!
    Vai de ea Romanie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.