PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Gest impresionant făcut de Rudi – omul TIR. Sprijin pentru o familie

Rudi – omul TIR, cunoscut nu doar în tot oraşul ci în întreaga Românie, a făcut un gest impresionant. El sprijină de ani de zile o familie din Lipău, dar din cauza unui incendiu, mama şi copiii au rămas fără casă. Rudi s-a mobilizat şi într-un an, din  propriile forţe, a reuşit să le ridice o cameră în care locuiesc.

Neavând curent electric, Rudi le-a improvizat un bec alimentat de la o baterie de maşină.

Acum, în prag de sărbători, mai mulţi sătmăreni inimoşi au pus mână de la mână şi au adunat cadouri pentru familia din Lipău.

“Azi a fost probabil una dintre cele mai frumoase zile din an. Împreună cu Rudi – omul tir am ajutat o familie pe care el o susține de ani de zile din puținul lui. El locuiește într-o rulotă și cu mâinile lui într-un an a construit de la zero o cameră pentru familia din Lipau care a rămas fără casă în urma unui incendiu. Transportă lunar baterie de mașina pentru ca aceasta familie sa aibă curent, a făcut singur tot sistemul de electricitate pe baza bateriei de mașină. Azi l-am luat cu mașina el fiind obișnuit sa meargă 22 km pe jos până în Lipau să îi ajute pe acești oameni. Au fost primele cadouri pe care le-a primit această familie. O mamă singura care crește 4 copii într-o curățenie cum multi nu au în case. Pe viitor dorim sa susținem copii pentru a continua scoala”, a transmis Felix Spătar, iniţiatorul acţiunii.

FOTO: Facebook Felix Spătar