Ultima actualizare: ieri, 22:17
Locale

FOTO. Gest impresionant făcut de Rudi – omul TIR. Sprijin pentru o familie

Rudi – omul TIR, cunoscut nu doar în tot oraşul ci în întreaga Românie, a făcut un gest impresionant. El sprijină de ani de zile o familie din Lipău, dar din cauza unui incendiu, mama şi copiii au rămas fără casă. Rudi s-a mobilizat şi într-un an, din  propriile forţe, a reuşit să le ridice o cameră în care locuiesc.

Neavând curent electric, Rudi le-a improvizat un bec alimentat de la o baterie de maşină.

Acum, în prag de sărbători, mai mulţi sătmăreni inimoşi au pus mână de la mână şi au adunat cadouri pentru familia din Lipău.

“Azi a fost probabil una dintre cele mai frumoase zile din an. Împreună cu Rudi – omul tir am ajutat o familie pe care el o susține de ani de zile din puținul lui. El locuiește într-o rulotă și cu mâinile lui într-un an a construit de la zero o cameră pentru familia din Lipau care a rămas fără casă în urma unui incendiu. Transportă lunar baterie de mașina pentru ca aceasta familie sa aibă curent, a făcut singur tot sistemul de electricitate pe baza bateriei de mașină. Azi l-am luat cu mașina el fiind obișnuit sa meargă 22 km pe jos până în Lipau să îi ajute pe acești oameni. Au fost primele cadouri pe care le-a primit această familie. O mamă singura care crește 4 copii într-o curățenie cum multi nu au în case. Pe viitor dorim sa susținem copii pentru a continua scoala”, a transmis Felix Spătar, iniţiatorul acţiunii.

FOTO: Facebook Felix Spătar

 

4 comentarii

 1. The King Răspunde

  Un gest frumos de la un sărac, ar putea sa i ia exemplul şi Gunoaiele de la primaria satu mare…Kereskényi ..city manager..si restul.
  Crăciun fericit !!
  Boldog Karácsonyt mindenkinek !!

 2. Mihai Răspunde

  Poate cei mai defavorizați înțeleg mai bine lipsa si pot fi mai omenosi .
  Toată stima Rudi pentru determinare.
  Crăciun Fericit !!

 3. Mihai Răspunde

  Poate cei mai defavorizați înțeleg mai bine lipsa si pot fi mai omenosi .
  Toată stima Rudi pentru determinare.
  Crăciun Fericit !!

 4. Nicolae Răspunde

  Respect deosebit pentru tine Rudi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.