PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Nominalizarea Vioricăi Dăncilă pentru funcția de premier, privită pozitiv de PSD Satu Mare. ,,Un profesionist în politică”

Propunerea Partidului Social Democrat pentru funcția de prim-ministru al Guvernului României este privită cu mult entuziasm de conducerea PSD Satu Mare. Europarlamentarul Viorica Dăncilă este prima femeie nominalizată ca și premier din istoria României, iar posibila prezență a ei în fruntea Guvernului a stârnit un val de mulțumire în județul nostru, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca declarând că programul de guvernare va putea fi aplicat până la ultimul punct.

,,Mă bucur că o vom avea premier pe Viorica Dancilă, unul dintre cei mai activi europarlamentari și președinta Organizației de Femei a PSD. Prima femeie premier din istoria României!

Viorica Dăncilă este un profesionist în politică, o persoană care știe ce înseamnă administrație de jos în sus. În plus, Viorica Dăncilă cunoaște foarte bine problemele cu care se confruntă românii și România, dar și problemele pe care le avem în Țara Oașului și în județul Satu Mare, lucruri pe care le-a demonstrat cu ocazia vizitelor pe care le-a făcut în orașul Negrești-Oaș și în zona noastră.

Propunerea ei pentru funcția de premier îmi întărește credința că programul de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile va fi aplicat punct cu punct, în beneficiul românilor!”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.