Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

Nominalizarea Vioricăi Dăncilă pentru funcția de premier, privită pozitiv de PSD Satu Mare. ,,Un profesionist în politică”

Propunerea Partidului Social Democrat pentru funcția de prim-ministru al Guvernului României este privită cu mult entuziasm de conducerea PSD Satu Mare. Europarlamentarul Viorica Dăncilă este prima femeie nominalizată ca și premier din istoria României, iar posibila prezență a ei în fruntea Guvernului a stârnit un val de mulțumire în județul nostru, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca declarând că programul de guvernare va putea fi aplicat până la ultimul punct.

,,Mă bucur că o vom avea premier pe Viorica Dancilă, unul dintre cei mai activi europarlamentari și președinta Organizației de Femei a PSD. Prima femeie premier din istoria României!

Viorica Dăncilă este un profesionist în politică, o persoană care știe ce înseamnă administrație de jos în sus. În plus, Viorica Dăncilă cunoaște foarte bine problemele cu care se confruntă românii și România, dar și problemele pe care le avem în Țara Oașului și în județul Satu Mare, lucruri pe care le-a demonstrat cu ocazia vizitelor pe care le-a făcut în orașul Negrești-Oaș și în zona noastră.

Propunerea ei pentru funcția de premier îmi întărește credința că programul de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile va fi aplicat punct cu punct, în beneficiul românilor!”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

13 comentarii

  1. Radu Moldovan Răspunde

    Obedienta maxima fata de El lidero! Si gurul merit al acestei ,,doamne ” !

  2. moscraciun Răspunde

    pai cine se aseamana se aduna, toti incompetentii in PSD.. mama voastra de olteni!

  3. Bcwc Răspunde

    Puteti ridica sediul PSD la rang de ambasada… Ambasada Teleorman la Satu Mare

  4. comentator Răspunde

    În poză văd vreo 5-6 oameni normali care își văd de treabă. Restul nu știu ce caută acolo. În frunte cu proaspăt propusa potențial viitoare prim-sinistră a țării.

  5. BoBBi bi imIUReszler Răspunde

    Gașca de slugoi.Asa au fost întotdeauna parlamentarii sătmăreni.ZERO BĂRBAT!Uitati-va și voi….pocăitul Les,sluga prin definiție,analfabetul Ciocan.,nu mai vorbesc de prostul de bicaun Petric ,un fenomen de prostie,singurul mai prost decât Ciocan,Ster,directorul sub care să înjumătățit fondul forestier din judet,…

  6. Alex al V-lea Răspunde

    De la mine nimeni nu primeste un cec in alb. Vom vedea ce va face si vom trage linie…ca doar nu suntem in Iran sau Pakistan.

  7. Romanu Grigore Răspunde

    ,,Singurul criteriu de alegere a premierului la PSD este obedienţa faţă de liderul suprem şi satisfacerea intereselor acestuia de a scăpa de justiţie şi de a-şi menţine averea”,

  8. pastorita Răspunde

    Subscriu la aceste comentarii!!
    Cat mai este pana la vot,ca mi-e scarba!!!!
    Auzi “printre cei mai activi europarlamentari””???
    Ati bagat tara in HAOS si va binecuvantati intre voi????

  9. bigbrother Răspunde

    Eu nu știu dar ăștia de la pesede n-au observat cât e cursul euro mai nou? Cum să spui că economia e în creștere când azi la Petrom benzina e 5,40 adică 1,15 euro, ceea ce se reflectă în toate prețurile și salariile stau pe loc – SALARII ÎN LEI – (asta în cel mai bun caz)! Iar la anul sunt alegeri, să vezi cum va zbura cu pomeni electorale!

  10. BBc Răspunde

    tenchs for biing uit as hiar at uarld nius on sienen:
    ..it iz năt a rumaniăn femăli, ăăăăăă..
    dă consolidesăn of a democratic evolusăn, ăăăăăă…

    • Bogu Răspunde

      Limba engleza in PSD a fost invatata de la Iliescu :-)))

      • un bou Răspunde

        suntem de rasul lumii oameni buni acum s-a inscris si juhannis pe lista….nu ne mai ramane altceva DECAT sa emigram toti, lasam tara pesedeului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.