PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Speculație. Hotelul Dacia s-ar putea numi Hunguest Pannonia

Știrea potrivit căreia un om de afaceri din Ungaria intenționează să preia Hotelul Dacia a stârnit o serie de reacții și speculații pe toate nivelurile. Și mai controversată a fost știrea cu privire la schimbarea numelui hotelului din Dacia în Pannonia, așa cum s-a numit când a fost inaugurat.

Surse din anturajul celor care cunosc detalii cu privire la discuţiile despre tranzacţie au spus, pentru PortalSM, că noul nume al hotelului ar putea fin Hunguest Pannonia. Asta pentru că firma respectivă, deţine brandul Hunguest, iar toate hotelurile încep cu această denumire. Firma respectivă deține un hotel în Miercurea Ciuc care se numește Hunguest Hotel Fenyő. Mergând pe această logică se poate specula că numele hotelului dacia va fi Hunguest Pannonia.

Sursele PortalSM susțin că tranzacția încă nu a fost finalizată. Reprezentanții firmei din Ungaria au încheiat o convenție pe o perioadă de șase luni, urmând ca dacă în acest timp nu pot fi obținute toate avizele pentru reluarea lucrării, tranzacția să nu se efectueze. În tot acest timp se fac calcule pentru a se vedea câți bani mai trebuie investiți pentru ca hotelul să-și recapete strălucirea de odinioară.