PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&VIDEO. Accident mortal la ieșire din municipiul Satu Mare. Două persoane încarcerate

UPDATE. Potrivit primelor informații furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), accidentul mortal s-a produs din cauza unei depășiri periculoase. Concret, un șofer, în vârstă de 75 de ani, din Satu Mare, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar, la volanul căruia se afla un bărbat, de 55 de ani, și soția acestuia, ambii tot din Satu Mare. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a șoferului de 55 de ani și a soției acestuia, respectiv decesul bărbatului care a provocat accidentul.

Un accident mortal a avut loc în această după-amiază, joi, 15 februarie, la ieșire din municipiul Satu Mare. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 13.00.

Două autoturisme s-au ciocnit frontal la ieșire din municipiul Satu Mare, pe bulevardul Lucian Blaga, lângă Aeroclubul Satu Mare. În urma impactului, cei doi șoferi au rămas încarcerați. Unul dintre șoferi a fost resuscitat însă rănile sale nu au fost compatibile cu viața și a decedat. Cea de-a doua persoană implicată în accident a suferit răni grave.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) cu două autospeciale, două echipaje de prim-ajutor SMURD, precum și un echipaj al Poliției Rutiere.