Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO&VIDEO. Accident mortal la ieșire din municipiul Satu Mare. Două persoane încarcerate

UPDATE. Potrivit primelor informații furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), accidentul mortal s-a produs din cauza unei depășiri periculoase. Concret, un șofer, în vârstă de 75 de ani, din Satu Mare, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar, la volanul căruia se afla un bărbat, de 55 de ani, și soția acestuia, ambii tot din Satu Mare. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a șoferului de 55 de ani și a soției acestuia, respectiv decesul bărbatului care a provocat accidentul.

Un accident mortal a avut loc în această după-amiază, joi, 15 februarie, la ieșire din municipiul Satu Mare. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 13.00.

Două autoturisme s-au ciocnit frontal la ieșire din municipiul Satu Mare, pe bulevardul Lucian Blaga, lângă Aeroclubul Satu Mare. În urma impactului, cei doi șoferi au rămas încarcerați. Unul dintre șoferi a fost resuscitat însă rănile sale nu au fost compatibile cu viața și a decedat. Cea de-a doua persoană implicată în accident a suferit răni grave.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) cu două autospeciale, două echipaje de prim-ajutor SMURD, precum și un echipaj al Poliției Rutiere.

14 comentarii

  1. Ion Răspunde

    “ranile sale n-au fost compatibile cu viata” …

  2. Roza Răspunde

    Desigur ca ar fi fost corecta informarea daca s ar fi mentionat ca a intervenit o problema de sanatate. O problema care ar putea interveni si in situatia in care esti absolvent de Academie …de Educatie Fizica , d le Simonca! Nu putem ” arunca la gunoi” oamenii la nici la o varsta fie ca are 75 de ani sau 30 nu i asa? Oare daca ar fi fost un tanar ce filozofie de ” tras pe drapta” ati fi avut ?
    A fost o viata de om, zile muncite cu bucurii si tristeti. A fost probabil un bunic drag sau tata sau sot care lasa un mare gol.
    Condoleante familiei indoliate si sanatate celor raniti! Un sfarsit de saptamana linistit tuturor!

  3. y Răspunde

    @D-le Vasile Simonca zis și Murinio (???). Eu zic să-ți ceri scuze. Vezi cine a fost răposatul domn Todisiciuc, cât de mic ești față de el. Așa ceva poate păți oricine din păcate. Dânsul din cauza vârstei avea probleme de sănătate dar nu serioase. Și o întrebare – Tu îți ții rudele în vârstă sub lacăt în casă. Vezi că și tu pentru tineri ești foarte bătrân. Totul este relativ. Atunci ce să facem cu regina Marii Britanii sau cu Mr. President of USA ?

    • matroz Răspunde

      @y:ce faci ,domn profesor,te pui cu Vasilica/minte mica?Crezi ca la una din cele trei facultati,cate zice ca are,l-a invatat buna crestere???

  4. peste Răspunde

    Eu unul nu l-am cunoscut pe raposat, insa persoana respectiva, tata fie el, bunic, aproape a ucis pe cineva…
    nimic in lume, nici cele 14000 de facultati pe care le avea nu poate justifica asa ceva…

    • y Răspunde

      @peste. Dacă nu l-ai cunoscut pe răposat (Todosiciuc) înseamnă că nu ești sătmărean. Iar pentru partea a doua a comentariului tău, tu crezi că a făcut infarct intenționat? Și nu mergea cu viteză niciodată. Iar dacă privești lucrurile așa atunci ce spui despre accidentul aproape similar de astăzi din Lazuri?

      • peste Răspunde

        Uite ca sunt satmarea get beget si nu l-am cunoscut pe Todosiciuc, fie-i tarana usoara. De unde ati dedus voi ca a avut omul infarct? In articol se spune ca a intrat intr-o depasire periculoasa…

  5. cârcotaş Răspunde

    Sunt rare cazurile de astfel de accidente faţă de cele datorate vitezei,alcoolului,agresiunii în trafic,neacordării de prioritate sau pietonilor etc.Vârstnicii chiar conduc mai prudent.Sigur,dacă ai antecedente medicale grave(AVC,preinfarct,episod de epilepsie)atunci e altceva.

  6. alin Răspunde

    Da cine p……mea e mortu de e asa important ? Trebuie sa-l cunoastem altfel ce ? E vreun hot din banii statului imbogatit peste noapte ?

  7. Unu Răspunde

    “Două persoane încarcerate” inițial am crezut că persoanele au fost arestate/reținute…halal titlu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.